Novice‎ > ‎

Aktualno

objavljeno: 22. jun. 2011 07:29 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 22. jun. 2011 07:55 ]
Kaj je novega pri nas?
 
Ravnokar smo se vrnili iz odkrivanja čudovitih ameriških narodnih parkov. Letos je zapadlo dvakrat več snega kot ponavadi in višina reke Colorado je bila najvišja od leta 1983. Prelaz Tioga v Yosemitih je bil še en teden nazaj neprevozen in v parku Sequia je bil naš kamp še vedno pod snegom. V Antilopjem kanjonu smo imeli peščeni vihar, v Yosemitih pa so bili slapovi najmogočnejši doslej. Ekipa pa je bila prava, kot se vedno naredi na avanturističnih potovanjih, ko večinoma kampiramo in si sami kuhamo.
 
V kratkem gremo nazaj v ZDA tokrat odkrivati Yellowstone in najlepše kanadske parke, vodnik Peter Eržen pa se bo vrnil v ZDA parke z našo drugo skupino. Pred nami je tudi Islandija v organizaciji Damjana Končnika, ki se tam počuti kot doma in naša novost Venezuela, kjer imamo na voljo le še nekaj mest (sprejemamo zadnje prijave).
 
Poleti bomo tako več ali manj potovali in računamo, da se srečamo na popotniškim pikniku (predviden datum je sobota, 10. septembra - podrobnejše informacije bomo objavili na naši spletni strani). Jeseni bosta aktualni potovanji v Etiopijo in Nepal Tibet, za novo leto pa bomo odkrivali vrhunce Mehike, Gvatemale in Belizeja ter Tanzanijo (safari) z Zanzibarjem. 
 
Želimo vam čudovita potovanja in odkrivanja sveta v poletnih mesecih in upamo, da se kmalu spet srečamo.
Lep pozdrav,
 
ekipa Ravbar Potovanja