Novice‎ > ‎

Ankete iz potovanj

objavljeno: 11. apr. 2016 06:15 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 11. apr. 2016 06:17 ]
Vedno se najbolj razveselimo, ko pridejo naši popotniki srečni in zadovoljni nazaj domov in ko dobimo ankete iz potovanja. Le te nam dajejo zadovoljstvo in potrditev, da smo na dobri poti. 

Nekaj anket iz našega potovanja po FILIPINIH

Zame je to prvo tako potovanje in mi je življenjsko potovanje, ki se ga bom spominjala vedno. Vse, čisto vse mi je bilo novo in bila sem kot radoveden vesel triletni otrok.
Agata

Ocena potovanja: 10+
Kot vedno, se je vodnik Peter odlično izkazal in nimam pripomb. Samo pohvale. Najlepše je bilo plavanje s kitovci, trek po riževih poljih, ... Vsekakor odlično zaporedje ogledov.
Predvsem pa odlična družba vseh sopotnikov
Janez 

Potovanje ocenjujeva z  oceno 10. Organizacija je bila že od samega začetka (uvodni sestanek, jasna navodila in napotki  po e- pošti pred potovanjem) zelo dobra.   Vodič je znal povezati skupino. Program popotovanja je bil lepo zastavljen. Skupna blagajna in transparentnost je dobra in praktična. In nenazadnje ni bilo jalovih obljub. 
Potovanje je bila čudovita izkušnja srečanja z zanimivimi ljudmi, z vrednotami spoštovanja, skromnosti,  ter doživetja lepot narave.
Andreja in Janko 

Ocena potovanja:  10, z programom in izvedbo potovanja sva bila zelo zadovoljna, narejen je kvalitetno, tako da se vidi vsega po malo. Veliko je bilo le transferjev, vendar če hočeš vse videti moraš tudi to potrpeti.
K oceni 10 za potovanje je največ  pripomogel vodnik Peter. Bila sva že na kar nekaj potovanjih, vendar takšnega vodnika pa še nikoli nisva imela. 
Matej in Bojana

Ocena potovanja: 10 (vodnik Peter Eržen vodi program s srčnostjo)
Najlepše je bilo snorklanje na potopljenem pokopališču, avtentičnost domačinov na riževih poljih, čudovita skupinska energija
Urška

Vse naj, naj za Petra in vašo organizacijo.
Marija

Ostali vtisi iz potovanj se nahajajo tukaj