Novice‎ > ‎

Energija amazonskih gozdov v Sloveniji - koncert za vašo dušo in srce

objavljeno: 13. jun. 2014 04:56 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 13. jun. 2014 04:57 ]
Poleg naših poletnih potovanj, na katerih imamo še nekaj prostih mest vas vabimo tudi na zanimiv dogodek.

Tudi če ne boste šli v Brazilijo na potovanje ali na nogometno prvenstvo lahko doživite Brazilijo pri nas. Ne sicer nogometno ampak energijo amazonskih gozdov in duhovnosti po kateri je Brazilija znana. Zato vas vabimo na koncert IZ SRCA AMAZONIJE V TVOJE SRCE brazilske skupine MOTIRO, ki bo v četrtek 19.6. ob 18.00 uri. 
Koncert bo na posebni lokaciji v notranjosti gore Peca, kjer boste lahko občutili energijo mogočne gore, kralja Matjaža, indijanskih bobnov, kitare in piščali.  
Kako najti: PODZEMLJE PECE v Mežici na Koroškem (Glančnik 8, 2392 Mežica), od koder bo v notranjost Pece vozil rudarski vlak. 
Vabljeni na poseben večer, da začutite pridih Amazonije, odprete svoje srce, odkrivate sami sebe ali preprosto samo uživate v šamanski glasbi iz Brazilije.
 
Sprejemamo pa ZADNJE prijave za naša POTRJENA potovanja:
Best of Kanada in Yellowstone, 21 dni (4. - 24.7.2014) – še 8 prostih mest.  Na vas čakajo krasni trekingi po prvinskem Skalnem gorovju (Rocky Mountains), druženje z indijanci (obisk njihovega festivala) do največje »fešte« v Kanadi Calgary Stampeda (rodeo, dirke s kočijami, indijanski plesi ...), najlepši park sveta Yellowstone (vulkanska pokrajina, delojoči gejzirji …), odkrivanje smaragdnih jezer, ogromnih ledenikov, kanjonov in gora. Pa stik s čredami bizonov, losi, grizliji in črnimi medvedi in vožnje po enih najlepših panoramskih cest sveta: park Glacier (skriti biser Amerike) in Icefield Parkway (Lake Louise – Jasper).
   
TANZANIJA in ZANZIBAR, 13 dni v terminu 5. - 17.7.2014 – še 8 prostih mest.  Potovanje je primerno tudi za družine! V narodnih parkih Serengeti in Ngorogoro kraterju je največja koncentracija živali na svetu. Na vas čaka velikih 5 (levi, sloni, bivoli, leopardi in nosorogi). Vmes bo še lov z Bušmani ob jezeru Eyasi in druženje z Masaji. Videli boste lahko najvišjo afriško goro Kilimandžaro, najslavnejše parke, pradavna plemena, največje afriško jezero ter na koncu še posebni Zanzibar z lepimi plažami, Stone townom in farmo začimb. 
   
ZDA parki, 19 dni (kombinacija kampiranja in hotelov) v terminu 30.7. – 17.8. - še 7 prostih mest. Videli boste videli najlepše bisere ameriških parkov, se družili z indijanci, spali pod nešteto zvezdami in resnično uživali. Pokrajina se bo vsak dan spreminjala in vas navduševala (fotografskih motivov na poti bo ogromno). Glavno pa je, da ne boste samo videli ampak tudi začutili ameriške narodne parke. Potovanje je primerno tudi za družine! 
   
SMARAGDNA IRSKA, 10 dni v terminu 6. – 15. avgust 2014 -  še 7 prostih mest. Irska je deželi piva in glasbe, pa tudi neokrnjene narave, mirnih jezer, neskončnih pašnikov in travnikov. Spoznali bomo nočno življenje Ircev, čudovite čeri, Aranske otoke, Connemaro in Severno Irsko. Sprehodili se bomo po mogočnih bazaltnih stebrih in za konec doživeli še Belfast, ki se zopet prebuja po nemirni polpretekli zgodovini. Naše 10 dnevno potovanje bo navdušilo predvsem tiste, ki imajo radi naravo, fotografijo, prijetno vzdušje, druženje, ki si želijo počasnejšega potovanja v mali skupini.
   

Popotniški pozdrav!

Ekipa Ravbar Potovanja 
Email: uros.ravbar@gmail.com 
www.ravbar.org 
www.facebook.com/ravbarpotovanja (Imate radi potovanja? Pridružite se nam na Facebooku)