Novice‎ > ‎

Komentarji iz naše ture po Južni Afriki SP v nogometu

objavljeno: 29. jun. 2010 14:29 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 29. jun. 2010 14:32 ]
Potovanje po JAR z udeležbo na svetovnem nogometnem prvenstvu je bil zame dosedaj najlepše doživetje, ki ga ne bom nikoli pozabil. Všeč mi je bilo prav vse: novi kraji in običaji, ki sem jih doživel, druženje s prijatelji, ki sem jih ob tem spoznal, zraven pa še nogometno navijaško vzdušje. Z eno besedo fantastično. Še nekaj o našem vodiču Urošu, ki je bil več kot le vodič. Postal je naš prijatelj, izpolnil je praktično vsako željo, ki jo je izrazil kdorkoli iz skupine, ob tem pa je kljub svojim obveznostim sodeloval v vseh skupnih zabavah.
Še enkrat, hvala Uroš.
Andrej
Imela sem se kul, že drugič s tabo. Hvala tebi Uroš. Vidimo se na naslednji turi.
Vera
Enkratno in nepozabno.
Aljoša

Po začetnem hostelskem šoku v Johanesburgu, ki pa je našo skupino zbližal in poenotil je bilo do konca potovanja vse organizirano več kot odlično. Če bom še potoval s turistično agencijo bo moj prvi favorit Uroš Ravbar.

Zame enkratno potovanje presenečenj, ker sem imel o Južni Afriki drugačno predstavo. Posebnost pa je bila, da ni bilo klasično turistično potovanje. Upam še na nekaj podobnih srečanj.
Rudi
 
Uroš ti si car. It was perfect. Hvala.
Filip

Bilo je super. Super družba. Super vodič. Res lepo. Razočaranje je bil hostel ob prihodu, kasneje pa smo se navadili. Dosti si nam pokazal, razen nogometa smo videli še mnogo drugih afriških znamenitosti. Dober si bil in mi ni žal, da sem se odločila zate.

Potovanje, ki je za mano je bilo nekaj najlepšega kar sem kdaj doživel. Super vzdušje, prešerno navdušen vodič, enkratni sopotniki. Nepozabna izkušnja, spomin, ki ne more ugasniti.
Jože
 
Neprecenljivo... Absolutno za ponovit ... Se vidimo kmalu na kakšni novi turi. Hvala!
Ana Marija

Kritike v bistvu ni. Super. Kritika gre NZS oz. FIFI, da navijače niso dali na skupen sektor.

Bili smo najglasnejša, najbolj pisana in skupina navijačev, ki zna prenašati poraze in slaviti zmage. Težke pogoje v Johannesburgu si znal olajšati s slovenskim piknikom. Odlično vodenje, pomoč pri reševanju problemov (sobe, vizumi). Hvala za vse Uroš.
Miran
 
Super družba. Že dolgo nisva tako uživala med tako prijetnimi in simpatičnimi navijači oz. fanti in puncami.Upava, da se kmalu vidimo v Mariboru. Lep pozdrav vsem,
Nevenka
 
Kakorkoli že, prvič sem bil na taki turi. Doživel sem nepozabne trenutke, videl nepozabne stvari, užival v vsem, vsem meni pomembnih stvari, ostaja samo en lep spomin na vse, hvala Uroš.
Toni
 
Kaj naj rečem o turi...imel sem se fenomenalno in seveda tudi komentar nate kot organizatorja,
motivatorja in vodiča je zelo pozitiven. Svoji skupini se posvetiš maksimalno in si dovolj psihično močen,
da prenašaš takšne in drugačne izpade svojih popotnikov...domnevam, da popotniki to osvojite na svojih
potovanjih in kot sem opazil tudi pri tebi, z pozitivno energijo sprejmete tisto, kar vam dan prinese.
Pozitivno je bilo tudi to, da si se tudi v večernem času družil z nami in se nisi obnašal kot vodič ampak
kot eden izmed nas. Uglavnem lepo je bilo potovati s tabo in upam, da bom utegnil prepotovati še kakšen košček tega sveta s tabo.
Damjan

Gledam slike in ugotavljam, da smo se mel res noro in da smo bili priča res enmu zgodovinskemu dogodku-pravljici. D

Comments