Novice‎ > ‎

Komentarji ture po Filipinih (marec 2011)

objavljeno: 4. apr. 2011 01:58 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 4. apr. 2011 03:46 ]
Ocena potovanja: 10, krasna destinacija, turkizno čisto morje, namestitve ok, vse ok in super skupina. Senad je krasen vodič, prijazen, vsakemu pripravljen pomagati, vse je bilo organizirano ok in je teklo kot po maslu. Najlepše mi je bilo na riževih poljih in križarjenje med otočki s prekrasnim morjem...
Nepozabno potovanje
Petra

Ocena potovanja: vsebina 8 (par destinacij bi črtala/podaljšala), izvedba: 10 (Senad je skrbel, da je vse potekalo gladko, in je našel čas za potrebe vsakega posameznika, hkrati pa na prvo mesto postavljal skupino kot celoto, tudi v napetih trenutkih ohranjal mirno kri in sproščen odnos)
Najlepše mi je bilo: riževa polja (krajina, trekingi, prenočitev v vasici pri Elvisu in v Batau Pensionu) in vožnje z ladjico po arhipelagu Bacuit (snorklanje, rajske plaže). Pa družba seveda, brez izjem.
Helena

Ocena potovanja: 9 (kakšno malenkost bi spremenila). Z vodičem sem bila zelo zadovoljna. Najlepši mi je bil El Nido - vožnja po sanjskih otočkih in plažah, spanje na otoku (na plaži).
Barbara

Ocena – 10. Narava in kulinarika je enkratna, tudi program je dobro narejen. Nimaš kej za rečt, vodič Senad je legenda, kar kol smo rabili, še preden smo rekli, je bilo že narejeno... Najboljši je bil Elvis in njegova ekipa ter treking po riževih terasah, ter kitovci.
Iztok

Ocena potovanja: 10
-doživeto (veliko stika z naravo, domačini),
-veliko presenečenj izven programa...
-veliko narave, morja (obiskali smo kraje kjer ni preveč turistov kar je bilo super),
-prepotovali smo veliko razdalje - km in tako videli mnogo...
-potovanje deluje antistresno, sproščujoče, pozabiš na vse vsakdanje težave...

Z vodičem sem zelo zadovoljna: ocena 10. Že na nekaj potovanj sem bila toda doslej najboljši vodič.
Zaenkrat še ne morem reči kaj je bilo najlepše, ker se je zgodilo preveč lepih stvari v 3 tednih: treking, obisk šole, plavanje s kitovci, lepe plaže in morje, spanje na otoku, križarjenje, skupne večerje, dobra skupina, vodič in seveda program.
Vida
 
Vsem, ki ste poslali anketo se najlepše zahvaljujemo. 
Še naprej se bomo trudili po najboljših močeh, da vam zagotovimo najlepši dopust na kateremkoli koncu sveta. 
Vsi ki vas zanima potovanje na Filipine v letu 2012 (marec) nam pošljite mail na uros.ravbar@gmail.com
 
Comments