Novice‎ > ‎

Last minute - SP v nogometu le 1.990 EUR

objavljeno: 25. maj 2010 23:19 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 25. maj 2010 23:24 ]

Živjo,
 
V Johannesburgu so mi ostala 4 ležišča v hostlu, zato sem pripravil še 9 dnevni paket s posebno ceno.
 
LAST MINUTE ponudba – po ceni 1.990 EUR zadnja 4 mesta za 9 dnevni paket

9 dnevna tura z vrhuncem ogledi prvih dveh tekem Slovenije na svetovnem nogometnem prvenstvu - Občutite to enkratno vzdušje (spoznajte navijače/ice iz Brazilije, Argentine, Južne Afrike ...) in pojdite navijat za naše fante

Po ceni 1.990 EUR so na voljo le 4 mesta, zato pohitite s prijavami.
 
Lahko vam uredimo tako karte za tekme slovenske reprezentance kot tudi vizo.

Izredno bogat program.

Letimo s posebnim letalom direktno iz Ljubljane!

Spanje v novem hostlu na odlični lokaciji (hostel ima internet, bazen, kuhinjo za samostojno pripravljanje hrane, sef, biljard mize). Leži v predelu Rosebank in je odlično izhodišče za odkrivanje Johannesburga z okolico.

Okviren program potovanja

1. dan, sobota 12. junij 2010, Ljubljana – Johannesburg
Zbor potnikov na letališču Brnik (JP Ljubljana) v popoldanskih urah in polet posebnega letala proti Johannesburgu.

2. dan, nedelja, 13. junij 2010, Johannesburg – Polokawane – Johannesburg
V zgodnjih jutranjih urah pristanek na letališču Johannesburg. Po opravljenih carinskih formalnostih prevoz s posebnim avtobusom v Polokwane. Nekaj prostega časa ter nato ogled tekme SLOVENIJA : ALŽIRIJA (13.30). Po koncu tekme povratek v Johannesburg in nastanitev v čisto novem hostlu. Prosto za zabavo in nočitev.

3. dan, ponedeljek, 14. junij, Johannesburg
Upamo da bomo slavili po prvi zmagi. Prost dan.
Ker bomo v Johannesburgu dovolj časa si boste lahko med 14. – 19.6. lahko ogledali tri druge tekme (Brazilija : Severna Koreja, Argentina : Koreja, Nizozemska : Danska) ali pa boste ostale tekme spremljali v kakšnem od fun parkov (navijanje in zabava) v družbi navijačev iz vseh koncev sveta. 

4. dan, torek, 15. junij, Johannesburg
V Johannesburgu si bomo pogledali mestno hišo, borzo zlata, parka De Beers in George Harrison, kjer je bilo prvič odkrito zlato. Izlet do Gold Reefa Cityja pa vas bo vrnil v preteklost, saj se je Johannesburg razvil leta 1886 kot rudarska vasica, ki je bila del nahajališč zlata in diamantov v pokrajini Witwatersrand.
V sklopu ture si bomo pogledali še črnski geto, naselje Soweto, kjer je odraščal Nelson Mandela in kjer je obvezen ogled zanimivega muzeja apartheida. Doplačilo 75 EUR (vključuje vse vstopnine, prevoz, vodenje, kosilo).

5. dan, sreda, 16. junij, Johannesburg
Zapeljali se bomo do narodnega parka Pilansberg, kjer bo možno na safariju izslediti velikih pet: leva, slona, afriškega bivola, leoparda in nosoroga, hkrati pa so v parku številne ptiči (več kot 10.000), žirafe in zebre (idealno za vse ljubitelje narave). Pilansberg s 55000 hektarji je 4. največji narodni park v državi, ima pa največjo koncentracijo živali na kvadratnem kilometru med vsemi parki. Leži v ugaslem vulkanu, ki je nastal z vulkansko erupcijo pred 1300 milijoni let, zato je park eden največjih vulkanskih kompleksov na svetu. Obiskovalci pravijo, da je možno v parku Pilansberg videti največ živali v najkrajšem možnem času, hkrati pa je narava zares lepa. 
Dodatno si bomo pogledali Sun City – enega najlepših kompeksov v Južni Afriki. Doplačilo 140 EUR (vključuje vse vstopnine, prevoz, vodenje, kosilo)

6. dan, četrtek, 17. junij, Johannesburg
Zanimiv bo tudi ogled glavnega mesta Pretorije s spomenikom Voortrekker, ki je bil postavljen v spomin 470 Boerom, ki so leta 1938 pod vodstvom Pretoriusa, v bitki pri Krvavi reki premagali 12.000 Zulujev. Ogled rojstne hiše Paula Krugerja (prvega predsednika neodvisne JAR), sprehod po Cerkvenem trgu, ki ga obkrožajo številne pomembne stavbe (Sodna palača, Melrouse House, Nacionalna banka ...). Na koncu pa si pogledamo še Union Buildings, kjer so vladno – administrativni prostori.
Poleg Pretorije se bomo ustavili tudi v Lesediju, etnološkem muzeju na prostem. Tam boste spoznali kulturo več afriških plemen, uživali v ritmih njihovih tradicionalnih plesov in degustirali njihove jedi. Tako boste lahko spoznali tisto pravo eksotično Afriko. Doplačilo 85 EUR (vključuje vse vstopnine, prevoz, vodenje, kosilo)
 
7. dan, petek, 18. junij, Johannesburg
V dopoldanskih urah prevoz z avtobusom do stadiona Ellis Park in ogled tekme SLOVENIJA : ZDA (16:00). Po končani tekmi prevoz do hotela. Prosto za zabavo in nočitev.

8. dan, sobota, 19. junij
Dopoldan prosto. Popoldan prevoz na letališče in v poznih popoldanskih urah let s posebnim letalom (sami slovenski navijači) iz Johannesburga v Ljubljano.

9. dan, nedelja, 20. junij
Prihod v Ljubljano v zgodnjih jutranjih urah. 

V ceno 1.990 € je vključeno:
• Prevoz s posebnim letalom v ekonomskem razredu Ljubljana – Johannesburg in Johannesburg – Ljubljana,
• letališke ter varnostne pristojbine in dodatek za gorivo (200 €),
• avtobusni prevozi po programu,
• slovensko vodenje, organizacija in izvedba potovanja,
• Spanje: Johanesburg v novem hostlu (skupna ležišča) – v hostlu spi skupina 16 slovenskih navijačev

Cena ne vključuje:
• južnoafriške vize, v kolikor bo potrebna
• dodatnih aktivnosti in osebnih storitev (hrana, pijača)

Cena velja do zapolnitve mest. Na voljo so le 4 mesta!
 
Vodič na turi: Uroš Ravbar, gsm: 031-684 651, email: uros.ravbar@gmail.com

Lep dan!

Uros