Novice‎ > ‎

Naša potrjena POLETNA POTOVANJA in IZREDNO UGODNE cene let. kart

objavljeno: 5. maj 2013 12:55 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 5. maj 2013 12:55 ]
Pozdravljeni,

Pomlad se hitro preveša v že pravo poletje, ko nas bo spet vleklo v naravo. Če bi radi odkrivali naravne lepote je pravi biser potovanje po AMERIŠKIH NARODNIH PARKIH

Za potrjeno potovanje po ZDA parkih v terminu 31.5. – 18.6.2013 smo dobili izredno ugodne letalske karte po le 812,30 EUR/osebo tako da je cena potovanja: 1.290 €/pri številu vsaj 14 oseb + letalska karta (trenutna cena je le 812 eur). 

Tisti ki ste resni interesenti pohitite s prijavami, saj jih sprejemamo le še do torka, 14.5.2013. Junija so po našem mnenju parki najlepši. 

Tudi avgusta med (31.7. - 18.8.2013) imamo že potrjeno potovanje, kjer je na voljo še zadnjih 5 prostih mest. Potovanje po ameriških narodnih parkih je naše največkrat izpeljano potovanje, kjer boste najlepše parke sveta ne le obiskali ampak tudi doživeli. Za program in več informacij nam pišite na email: uros.ravbar@gmail.com 

   
POTRJENA IMAMO TUDI ŽE NASLEDNJA POLETNA POTOVANJA

Med 26.7. - 11.8.2013 potujemo po ALJASKI potovanje je že potrjeno – še 8 mest
Na vas čaka odkrivanje narodnih parkih, panoramske vožnje z ladjo (ledeniki, kiti, morski levi …), pa fjordi, številna jezera, lepe gore, grizliji, severni jeleni, neokrnjena narava in prostranstva Aljaske. Idealno potovanje za vse ljubitelje narave in kampiranja.

KOLUMBIJA (1. - 14.7. oz. 21.7.2013) – potovanje je že potrjeno – še 9 mest
Kolumbija je dežela, ki je nekaj posebnega zaradi lepe narave in njenih ljudi, polnih življenja. Na vas čakajo kolonialna mesta, spanje na haciendi in odkrivanje plantaže kave, kopanje v toplem karibskem morju, gostoljubni domačini in treking do Izgubljenega mesta (Ciudad Perdida). Če imate radi ples in sproščeno vzdušje boste tukaj prišli na svoj račun. Potovanje se lahko združi s potovanjem po Venezueli, ki je tudi že zagotovljeno.
 
Najlepše lepote VENEZUELE (22.7. - 4.8.2013) – potovanje je že potrjeno – še 8 mest (IZREDNO UGODNE CENE LETALSKIH KART, več na uros.ravbar@gmail.com)
Gre za pravi raj za vse ljubitelje narave, kjer vas čaka edinstvena Gran Sabana z najvišjim slapom sveta Angel, odkrivanje eksotičnih živali (piranhe, opice, sladkovodni delfini …) in Warao indijancev v delti reke Orinoka in za konec arhipelag karibskih otokov s svojimi čudovitimi peščenimi plažami in turkiznim morjem Los Roquesa (raj za kopanje, snorklanje in potapljanje). Gre za eno najlepših držav sveta kar se tiče naravnih lepot.   

PERU IN BOLIVIJA za popotnike (1. - 25.7.2013) – potovanje je že potrjeno – še 6 mest (MOŽNO JE KRAJŠE POTOVANJE le po PERU ali prvem delu BOLIVIJE)
Potovanje je namenjeno popotnikom, ki želijo doživeti najlepša čudesa Peruja in Bolivije. Od pacifiške obale do andskih vršacev, preko puščav do džungel in surrealistične (nezemeljske) pokrajine Salar Uyunija je to potovanje presežkov. Čakajo vas tudi lepa mesta (Arequipa, Cusco), kondorji, peščene sipine in oaza, linije v Nasci, otočje Balesteras (za vse ljubitelje živali), Machu Picchu, ki ga boste resnično začutili na trekingu, jezero Titicaca s pristnim stikom z domačini, odkrivanje najlepših delov Bolivije: od džungle Corioco, posebnega Potosija s svojim rudnikom, najvišjega glavnega  mesto La Paz in unikatnega Salar Uyunija, kjer se boste lahko prestavili na drug planet poln posebnih prizorov (laguna s flamingi, gejziri, kaktusi in neskončna bela kulisa. 

Od poletnih potovanj pa je izredno zanimivo tudi potovanje po prostranstvih MONGOLIJE (27.7. - 16.8.2013) – potrebujemo le še 3 osebe in potrdimo potovanje
»Dežela modrega neba« je turistično neodkrita država, kar ji daje poseben čar. Redki so kraji sveta, kjer lahko začutite prava prostranstva in svobodo in kjer lahko resnično doživite nomadsko življenje. Bivali boste pri gostoljubnih domačinih, spoznavali njihovo življenje (festival Nadaam) in uživali v njenih lepotah (jahanje ob lepem jezeru Khovsgol, odkrivanje puščave Gobi …). Mongolija je idealna destinacija za ljubitelje narave in avanture. 
   
Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na emailu: uros.ravbar@gmail.com
Tudi če bi kdo želel potovati izven naših razpisanih terminov po katerikoli državi sveta mu z veseljem pomagamo pri organizaciji.  
 
Lepo pozdravljeni,

Ekipa Ravbar Potovanja 
GSM: +386 31 684 651
Email: uros.ravbar@gmail.com 

AVANTURISTIČNA POTOVANJA za popotnike po duši
POTOVANJA PO MERI za skupine in posameznike 
EKSOTIČNA POTOVANJA po vsem svetu