Novice‎ > ‎

Naša tura na Filipine (6. - 26.3.2011) je potrjena

objavljeno: 18. dec. 2010 08:06 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 18. dec. 2010 08:14 ]
Naša potovanja v 2011 se zelo lepo polnijo. Tako vam lahko zagotovimo tudi posebno potovanje na Filipine, ki bo med 6. - 26. marcem 2011. Zaenkrat je potrjenih 11 oseb in imamo še nekaj prostih mest. Več info na uros.ravbar@gmail.com
 
RAVBAR Potovanja
BEST OF FILIPINI – najlepše lepote Filipinov
Po skoraj dvomesečnem odkrivanje Filipinov smo za vas pripravili vrhunce dežele (best of).
Prepustite se eni naših najljubših dežel sveta. FILIPINI so pravi raj za ljubitelje narave in ena najcenejših destinacij za potovanje. Dežela ki te prevzame in ti zleze pod kožo. Za avtorja programa: »Destinacija kamor bi šel na poročno potovanje hkrati pa dežela, kjer že vnaprej veš da se boš v njo nekoč vrnil.«  
 
Program:
po ogledu vseh glavnih znamenitosti glavnega mesta Manile (stari del mesta z utrdbo, park Rizal, pestro nočno življenje ...), se odpravimo na sever do posebnih riževih teras in simpatičnih domačinov (Batad – Unesco), kjer nas čakajo krajši trekingi po najlepših predelih (marsikje bomo med prvimi tujci). Seveda bomo poskusili vožnjo s slikovitim jeepneyem, spoznali življenje domačinov (večeri s kitaro ob tabornem ognju) in se družili s posebnim plemenom Ifugao. Sledi odkrivanje najlepše oblikovanega vulkana na svetu, aktivnega Mt. Mayona in plavanje z največjimi morskimi psi (preko 10 m, nora izkušnja) in uživanje na peščenih plažah. Namesto da bi odkrivali turistične kraje Filipinov (kamor peljejo ostali) se podamo v pravi skriti biser otok Palavan s svojo enkratno okolico. Čaka nas krokodilji market, tržnice s 100 kg tunami, rajske peščene plaže (kot v prospektih), treking po džungli in odkrivanje s čolnom posebne jame v parku Subterranean river (Unesco), kjer se boste počutili kot junaki v romanu Jules Verna. Poseben del Palavana pa je arhipelag Bacuit, ki velja za najlepšega na svetu in kjer bomo dva dni s privatnim tipičnim čolnom (bangka) raziskovali samotne peščene plaže, odročne zalive in lagune, špičaste otoke in kraške jame. Kar težko bo iti naprej. Za konec nas čaka avanturistična vožnja med številnimi "Robinzonovimi" otoki (na enem bomo tudi prespali) vse do Corona, kjer bomo uživali v snorklanju oz. potapljanju (najboljše na svetu kar se tiče potapljanja v ladijskih razbitinah), odkrivali tople vrelce, posebno sladkovodno jezero Kayangan, se nastavljali soncu na idiličnih peščenih plažah in se ob večerih mastili z morskimi dobrotami in poceni pijačo. Sledi let v Manilo, kjer nakupimo še zadnje spominke in kar težko bo iti domov.
Potovanje je namenjeno ljudem, ki si želijo na popotniški način odkrivati svet! 
 
Cena: le 1.880 EUR (40 eur popusta če ste že potovali z nami!)
 
Pri 21 dnevni turi so 1220 eur stroški let. kart z pristojbinami ter organizacija in spremstvo, 660 eur so ocenjeni stroški. Naše potovanje je drugačno saj vse stroške plačujemo na licu mesta. Pred odhodom se poravna stroške letalskega poleta oz. transferja na letališče, organizacije in spremstva ter zavarovanje Coris.
Cene letalskih kart, cene storitev in valutna razmerja se ves čas spreminjajo, zato so vse cene okvirne in spremenljive, zato 100% zagotavljamo le ceno ki jo plačate za organizacijo in spremstvo.
 
Ocenjeni stroški na in pred potovanjem = 660 eur, od tega nočitve 200 eur (popotniški hoteli brez kategorizacije, 2x na skupnih ležiščih), letalske povezave 100 eur, prevozi 100 eur, izleti s stroški lokalnih vodičev in vseh aktivnosti 260 eur (3 dni trekingi Banaue, kitovci, Subterranean river park, Bacuit arhipelag, Robinzonovo križarjenje do Corona, izlet v Coronu).  
Cena ne vključuje: hrane in pijače (ker je zelo poceni ocenjujemo da boste za vse skupaj porabili le 170 eur, na izletih je hrana marsikje že vključena), Coris zavarovanja, spominkov.
 
Ob prijavi se vplača 150 oz. 200 EUR in s tem si zagotoviš mesto v skupini. Ob minimalnem številu vplačanih prijav zagotovimo odhod. V primeru da ne zberemo dovolj prijav akontacijo vrnemo oz. se sorazmerno poviša cena in se potovanje vseeno lahko izpelje. Če iz opravičljivih razlogov ne moreš na pot, ti akontacija velja na katerikolem našem potovanju v obdobju enega leta. Razliko do polne cene za organizacijo in spremstvo se plača najkasneje en mesec pred odhodom.
 
Termin: 6. – 26. marec 2011
Trajanje potovanja: 21 dni
Skupina: min. 10 – maks. 19 oseb
Skupino pelje: Uroš Ravbar oz. Senad Osmanaj 
Gsm: 031-684 651
E-mail: uros.ravbar@gmail.com, www.ravbar.org
Program se uradno izvaja preko agencije Manager d.o.o., Šaleška 20, 3320 Velenje.
 
Filipini so raj za Slovence. Imajo čudovito pokrajino, prekrasne domačine in predvsem so res poceni destinacija, kjer si lahko privoščiš tudi najdražje jedi na meniju.
 
Potapljači: se boste lahko potapljali v Donsolu (znamenit preliv Tikao z mantami), El Nidu, vrhunec pa bo potapljanje v Coronu (dva dni potapljanja med ladijskimi razbitinami, gre za najboljši »wreck diving« na svetu, čaka vas ogromna japonska flota), ne pozabit tudi na nepozabno snorklanje s kitovci (whale sharks).
Lahko pa vam pripravimo poseben potapljaški program!
Comments