Novice‎ > ‎

Naša potovanja v začetku leta 2014: Indija, Venezuela, Nova Zelandija, Nepal, Filipini, Etiopija

objavljeno: 23. nov. 2013 02:52 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 23. nov. 2013 02:52 ]


Pozdravljeni,

Naša novoletna potovanja so polna (razen Etiopije)
Zdaj pa prihajajo naslednje destinacije.
Veseli bomo, če se nam boste pridružili.

Začeli bomo v glavnem mestu Indije in nadaljevali do fascinantnega Tadž Mahala in svetega Varanasija. Skrenili bomo do pisanega Radžastana ter zaključili na zelenem in spokojnem jugu Indije. Potovanje smo dodatno začinili s kameljim safarijem v puščavi Thar, s spanjem pri domačinih v puščavi, trekingom skozi čajne plantaže ter vožnjo z lokalno ladjico skozi številne kanale keralske spokojnosti ter z uživanjem na morju na peščeni plaži pod kokosovimi palmami. Program je zelo bogat, tako da boste videli in tudi doživeli najlepše stvari Indije. 
z Zanzibarjem in Filipine so že polna, prostor je še na potovanju v Etiopijo.

To potovanje je primerno le v tem terminu - saj je takrat optimalni čas za ogled Los Llanosa - v poletnih mesecih imamo drug skrajšan program. Glede naravnih lepot uvrščamo Venezuelo med najlepše tri države sveta in za vas smo na podlagi naših večkratnih obiskov te fascinantne dežele pripravili poseben 18 dnevni program. Na vas čaka čudovita Gran Sabana s svojimi unikatnimi tepuji - mizastimi gorami (iz vrha enega tepuja pada najvišji slap sveta - slap Angel), Los Llanos – odprta savana, ki je eden najboljših predelov na svetu za opazovanje živali in ga imenujejo kar »Serengeti« Južne Amerike, treking po andski pokrajini v okolici Meride, fascinantna delta reke Orinoka, kjer boste doživeli stik z Warao indijanci in številnimi živalmi in za konec sproščanje na polotoku Paria, ki slovi po najlepših plažah in kakavu. 

18 dnevno potovanje po Novi Zelandiji – Raziskovanje geotermalnih predelov in maorske kulture v Rotorui – Spoznavanje tradicionalnega življenja (spanje na farmi) – Ogled Waitomo jame s svetlečimi črvi -  Odkrivanje najlepših lokacij iz filma Gospodar prstanov – Najlepši enodnevni treking v deželi v narodnem parku Tongariro – Degustiranje vin in opazovanje kitov ter delfinov (Kaikura) – Krasna pokrajina Južnega otoka (gora Mt. Cook, jezera, ledeniki, vulkani ...) – Tura z ladjo po Milford Soundu (osmo čudo sveta) – Adrenalinske aktivnosti v Queenstownu – Hoja po deževnem gozdu - Odkrivanje ledenikov Fox in Franc Jožef.
Najeli bomo večje avtomobile in aktivno odkrivali vse glavne znamenitosti čudovite Nove Zelandije, ki jo štejejo za eno najlepših držav sveta. V Novi Zelandiji smo bili že petkrat in za vas smo izbrali najlepše stvari, ki jih dežela ponuja. 

Aktivni NEPAL  (1. – 14.3.2014, 14 dni) – s slovenskim vodenjem (možnost organizacije individualnega potovanje z lokalnim vodnikom v angleščini kadarkoli) 
14 dnevno aktivno odkrivanje Nepala –  treking po Himalaji - navdihujoča pokrajina – Pokara z okolico- park Chitwan s sloni in nosorogi – zanimivi Katmandu z okolico (UNESCO) – sproščeni in prijetni domačini - tura za vse ljubitelje narave  

Best of Filipini (3. - 17.3. oz. 23.3.2014) 15 z. 21 dni – IZBOLJŠAN PROGRAM – situacija na Filipinih v predelih, kjer potuje skupina je normalna
Za vas smo pripravili ogled najlepših lepot dežele po vseh velikih otočnih skupinah (best of). Program, ki je pred vami, je plod dolgoletnega raziskovanja dežele, upošteva želje sopotnikov in je pisan na kožo vsem ljubiteljem raja na zemlji. Gre za prave bisere: od trekinga med krasnimi riževimi terasami (kjer se boste družili z domačini), do snorklanja po koralnih grebenih in največjih školjkah (težkih čez 200 kg), iskanja delfinov, kitovcev in tarzijev, vzpona na vulkan in razgleda na čokoladne hribčke, raftinga po deroči reki, raziskovanja eksotičnih in odmaknjenih plaž Palawana, križarjenja z ladjico po Bacuit - arhipelagu kraških otočkov s skritimi lagunami, plažami, jamami (pravi raj za vse raziskovalce po duši) in na koncu uživanja na lepi peščeni plaži v arhipelagu Port Bartona. Pohitite preden ta skriti raj odkrijejo drugi. 

Potovanje po Etiopiji, deželi izrednih kontrastov in neverjetnih ljudi – Ogled izklesanih cerkev v Lalibeli (osmo čudo sveta) in fascinantnih gradov v Gondarju – Zelo raznolika narava in treking z dželadami po Simienu (eden najlepših parkov v Afriki) – Odkrivanje juga dežele s terenci, kjer živijo nepozabna plemena Mursi, Banna, Karo in Hamer (kjer se bomo prestavili za 1000 let v preteklost) – Stele v Axumu in originalna Skrinja zaveze - Fascinantni Danakil s svojim delujočim vulkanom Erta Ale in neverjetnimi surrealističnimi podobami – Etiopija je naša dolgoletna uspešnica – zdaj smo ji dodali še fascinantni Danakil (to je pravi best of program).  

Vsi ki vas zanimajo podrobnejši programi po dnevih oz. želite informacije v zvezi z našimi potovanji nam pišite na uros.ravbar@gmail.com 
Z veseljem vam bomo poslali bolj podrobne programe in vas obvestili, ko bo predstavitev potovanj. 

Lepo pozdravljeni,

Ekipa Ravbar Potovanja 
GSM: +386 31 684 651 (Uroš)
Email: uros.ravbar@gmail.com 
www.ravbar.org kjer vas čakajo aktualne novice, komentarji potnikov, številne fotografije, nagradne igre

POPOTNIŠKA POTOVANJA za popotnike po duši
POTOVANJA PO MERI za skupine in posameznike 
EKSOTIČNA POTOVANJA po vsem svetu 

RAVBAR POTOVANJA - Odkrivajte svet z nami
Comments