Novice‎ > ‎

Popotniški piknik (10.9.) in prvi vtisi iz Kanade

objavljeno: 27. jul. 2011 03:48 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 27. jul. 2011 03:53 ]
Pozdravljeni,
Evo ravnokar smo se vrnili iz Yellowstona in Kanade. Končno me je spet navdušila narava in ogromnokrat sem se počutil kot bi se znašel v dokumentarnem filmu. Videli smo resnično čudeže narave (ledenike, gejzirje, vulkansko pokrajino, čudovita jezera, gore in slapove Rocky Mountains) pa ogromno živali: kar osem medvedov (od tega dva grizlija), samico losa z mladičem, orle, veverice, svizce, vidre, bobre, jelene, 2 kojota, črede bizonov, orke (kite ubijalce), kita grbavca, morske leve ...
Toliko novih doživetij, toliko novih zgodbe, toliko novih fotografij. Že zdaj komaj čakam, da se vrnemo v Kanado prihodnje leto. To je resnično sanjsko potovanje za vse ljubitelje narave.
Ker smo zdaj v glavnem po tujini (ture po Mongoliji, Zda parki in Venezueli), bomo vse naše programe ažurirali septembra (ko bodo znane tudi cene v letu 2012 in podrobni termini). V septembru/oktobru vas čakajo tudi predstavitve potovanj.
 
Ne pozabite pa na popotniški piknik, ki se bo organiziral, v soboto, 10. septembra – rezervirajte si čas za druženje s podobno mislečimi popotniki. 
 
Uroš Ravbar