Novice‎ > ‎

Potopisni večer NEPOZABNA INDIJA, petek 23.11. v Ljubljani

objavljeno: 19. nov. 2012 03:25 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 19. nov. 2012 03:26 ]
Vabimo vas na potopisni večer in predstavitev potovanja – NEPOZABNA INDIJA, predavateljice Ksenije Čermelj

Kdaj: v petek, 23.11.2012, ob 19.00 uri
Kje: v hostlu Celica, na Metelkovi 8, v Ljubljani

Začeli bomo v glavnem mestu Indije in nadaljevali do opevanega Tadž Mahala in svetega Varanasija. Potovali bomo tudi do pisanega Radžastana. Potovanje smo dodatno začinili s kameljim safarijem v puščavi Thar, uživanjem v ašramu pri zeliščarjih ter spanjem pri domačinih v puščavi. Privoščili si bomo zelo doživeto in popolnoma drugačno Indijo, ko se bomo izgubili v barvitem in popolnoma drugačnem svetu od našega. 

V kolikor bi se nam kdo rad pridružil na potovanju po Indiji med 25.1. – 10.2.2013 imate več informacij na http://www.ravbar.org/popotovanja/azija/indija

Predavateljica (in tudi vodnica na potovanju) Ksenija Čermelj je v Indiji praktično doma in jo resnično odlično pozna. Vodi potovanja po vsem svetu – največ v Azijo, saj je tam preživela velik del svojega življenja od tega tudi tri leta v Indiji. Po Indiji je vodila že več kot 20 skupin. V njeni družbi boste resnično “doživeli” Indijo.
   
Predavanje je namenjeno tako osebam, ki bi potovali v Indijo, kot individualnim popotnikom, pa tudi vsem ostalim, ki vas zanimajo potovanja. Ksenija bo na koncu na voljo za vsa vprašanja. 

Vabimo vas, da si vzamete čas za sproščen popotniški večer. 

V upanju, da se kmalu vidimo, vas lepo pozdravljamo. 

Ekipa Ravbar Potovanja