Novice‎ > ‎

Potopisno predavanje ANTARKTIKA Uroša Ravbarja in PO SEVERNIH OBZORJIH Damjana Končnika

objavljeno: 25. nov. 2012 13:29 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 25. nov. 2012 13:36 ]
Vabimo vas na potopisno predavanje Uroša Ravbarja in predstavitev potovanja ANTARKTIKA – ledena pravljica
bo v sredo, 28.11.2012, ob 19.00 uri v gostilni Kovač v Ljubljani (naslov je Pot k Savi 9, Ljubljana)

Priti morate na ljubljansko obvoznico in pri novem stadionu v Stožicah zapeljat na ogromen rondo ter gledat table za Tomačevo. Sledite tablam do vasi Tomačevo, gostilna je v centru vasi na levi strani ceste. Imamo svojo sobo na desni strani gostilne, kjer bo potekala predstavitev. 

Antarktika je kontinent kjer resnično ostaneš brez besed. Od čarobno zasnežene pokrajine, ledenih gor in ledenikov, čudovite narave in živalstva. Videti in doživeti Antarktiko je resnično privilegij za vse prave raziskovalce prelepe neokrnjene narave. 
Na predavanje vabimo vse, ki bi potovali organizirano na Antarktiko (oz. Svalbard), kot tudi individualne popotnike, pa tudi vse ostale, ki vas zanima ta fascinantna destinacija. Uroš bo na koncu na voljo za vsa vprašanja. Vabljeni, da se nam pridružite na predavanju.

Dodatno bo imel Uroš krajšo predstavitev potovanja na Svalbard s polarnimi medvedi (1. – 9. julij 2013). 

Vljudno vas vabimo tudi na potopisni večer – PO SEVERNIH OBZORJIH, predavatelja Damjana Končnika, v četrtek, 29.11. ob 19.00 uri, v Branibor Club, Stanetova 27 v Celju. 
Najprej se bomo odpravili na zeleno Grenlandijo in se sprehodili med zelenimi pašniki vse do celinskega ledu. Na Islandiji bomo občudovali polarni sij in si ogledali najlepše predele vulkanskega otoka. Nadaljevali bomo z enkratno Škotsko in smaragdno Irsko. V drugem delu se bomo podali na vzhod, natančneje v Ukrajino. Od tod pa v Moskvo in po tirih transsibirske železnice preko Mongolije do Pekinga. 

Vabimo vas, da si vzamete čas za sproščena popotniška večera. 

V upanju, da se kmalu vidimo, vas lepo pozdravljamo. 

Ekipa Ravbar Potovanja