Novice‎ > ‎

Predavanje Uroša o Avstraliji, Kolumbiji, Tanzaniji in Tahitiju 24.2. v Ljubljani

objavljeno: 20. feb. 2014 00:55 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 20. feb. 2014 00:56 ]
Karijini - raj za raziskovalce
Vabimo vas na POTOPISNI VEČER z predavanji o AVSTRALIJI, KOLUMBIJI, TANZANIJI in TAHITIJU Uroša Ravbar Fajmuta
 
Kdaj: ponedeljek, 24. februarja, ob 20.00 uri v knjižnici Otona Župančiča, Kersnikova 2, v Ljubljani


Vabimo vas, da si vzamete čas za sproščen popotniški večer. 


Če bi se nam kdo rad pridružil na potovanju po AVSTRALIJI imamo že zagotovljeno potovanje 

Uroš je Avstralijo odkrival več kot 6 mesecev na  4 različnih potovanjih, da je pripravil najboljši možen program. Turo s popotniki peljemo že četrtič in po besedah številnih popotnikov je bilo to njihovo najboljše potovanje doslej. 

SKRITI ZAKLADI AVSTRALIJE (13.9. - 9.10.2014) – ZAGOTOVLJENO POTOVANJE
27 (21) dnevno potovanje po Avstraliji za raziskovalce sveta – Ogled enega najlepših mest sveta Sydney – Druženje z aborigini in odkrivanje njihovih svetih krajev Ayers Rock (Uluru) in Kata Tjuta – Snorklanje v Great Barrier reefu (enem od čudežov sveta) – Odmaknjeni predeli Kimberleya (trekingi med kanjoni, kopanje v tolmunih) – Raziskovanje parka Bungle Bungle in Karijini, prava skrita bisera – Kopanje v kristalno čistem oceanu s kilometri peščenih plaž (Zahodna Avstralija) – Opazovanje kitov in snorklanje v Ningaloo reefu z mantami – Stik z delfini v Monkey Miji – Nenavadne peščene formacije parka Pinnacles – Ob večerih pa degustacije odličnih avstralskih vin in opazovanje zvezd   

- KOLUMBIJA – skriti biser Južne Amerike (13. - 26.7., 14 dni  oz. do 2.8.2014, 21 dni)
V tem delu sveta smo zares doma! V Kolumbiji smo preživeli že pet mesecev in raziskali vse njene skrite kotičke. Za nami pa so tudi že štiri uspešno izpeljane ture. Kolumbija ne samo, da je varna, ampak je dežela, ki je nekaj posebnega zaradi lepe narave in njenih ljudi, polnih življenja. Če imate radi ples in sproščeno vzdušje boste tukaj prišli na svoj račun.
Potovanje je možno kombinirati s podaljšanjem v sosednjo VENEZUELO (3. - 16.8.2014) - nabiramo prijave
   
Tukaj je tista prava Afrika iz dokumentarnih filmov. V narodnih parkih Serengeti in Ngorogoro kraterju je največja koncentracija živali na svetu. Če hočete videti velikih 5 (leva, slona, bivola, leoparda in nosoroga) je največja verjetnost prav tukaj. Čaka vas safari v narodne parke Manyara, Ngorogoro krater in Serengeti. Vmes bo še lov z Bušmani ob jezeru Eyasi in druženje z Masaji. Videli boste lahko najvišjo afriško goro Kilimandžaro, najslavnejše parke, pradavna plemena, največje afriško jezero ter na koncu še posebni Zanzibar z lepimi plažami.    

Potovanje po najlepših otokih Francoske Polinezije (dopust sredi toplega Pacifiškega oceana). Tahiti so navduševali znanega slikarja Paula Gauguina, uporniki na ladji Bounty so žrtvovali življenja, da bi ostali na svojem otoku ljubezni, filmska zvezda Marlon Brando se je med snemanjem filma zaljubil v domačinko in kar ostal na otoku. Otoki Francoske Polinezije so na seznamu želja mladoporočencev in so destinacija, ki jo potrebujemo v današnjem hitrem tempu življenja.   

Z željo, da se kmalu vidimo, vas lepo pozdravljamo. 

Ekipa Ravbar Potovanja