Novice‎ > ‎

Predstavitev potovanj ISLANDIJA, ŠKOTSKA in IRSKA v petek, 17.1. v Lj

objavljeno: 15. jan. 2014 01:55 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 15. jan. 2014 01:55 ]
Cliffs of Moher
Vabljeni na predstavitev potovanj ISLANDIJA, ŠKOTSKA in IRSKA Damjana Končnika

Kdaj: v petek, 17. januarja 2014
Kje: Športni center GIB, v prostore RADIOKLUBA Ljubljana, Drenikova 32. Učilnica se nahaja v prvem nadstropju, vhod je iz Podlimbarske ulice.

Ob 18:00 ISLANDIJA, - dežela ekstremnih naravnih kontrastov in veličastnih barv, 3.- 14. julij 2014, več o programu na http://www.ravbar.org/popotovanja/evropa/islandija

Za vas smo pripravili 12 dnevno potovanje z avtomobili po Islandiji, ki je s svojo unikatno naravo ena najbolj posebnih dežel Evrope. Na potovanju bomo spoznali veličastne slapove, slikovite gore, mogočne ledenike, tople vrelce... Program je aktiven, kar pomeni, da bomo tudi peš spoznavali Islandijo. 

ob 18.45 uri - ENKRATNA ŠKOTSKA – kmalu potrjeno, 25. april – 3. maj 2014, 

Potovanje po Škotski smo malce spremenili. Očaral nas bo otok Skye, z divjo lepoto pa nas bosta prevzela otoka Harris in Lewis. Dodatno bomo spoznali čudovit grad Blair, St. Andrews z ostanki največje katedrale na Škotskem in rojstnim krajem golfa, izjemen konzolni most in v tančico skrivnosti odeto kapelico Rosslyn poleg enega od najživahnejših mest v Evropi – Edinburga. 

ob 19.30 SMARAGDNA IRSKA, 23. april – 2. maj 2014 več o programu na naslednji povezavi IRSKA 

Irska je deželi piva in glasbe, pa tudi neokrnjene narave, mirnih jezer, neskončnih pašnikov in travnikov. Spoznali bomo nočno življenje Ircev, čudovite čeri, Aranske otoke, Connemaro in Severno Irsko. Sprehodili se bomo po mogočnih bazaltnih stebrih in za konec doživeli še Belfast, ki se zopet prebuja po nemirni polpretekli zgodovini. Obiskali bomo tudi Belfast Titanic. Vas zanima, zakaj je potonil Titanic in kaj vse niso naredili po prvotnih načrtih pri gradnji ladje? 

Lepo vabljeni