Novice‎ > ‎

Predstavitev potovanj v Ljubljani - Islandija, Transibirska, Grenlandija, Namibija/Bocvana, Mongolija, Nepal in Tibet, Avstralija

objavljeno: 2. feb. 2012 03:32 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 2. feb. 2012 03:52 ]
Namib je raj za vse ljubitelje fotografije
Pozdravljeni,

Vabimo vas na predstavitev naših potovanj s krajšimi potopisnimi predavanji Damjana Končnika in Uroša Ravbarja.

LOKACIJA: svetovna kavarna Sputnik (Tržaška cesta 128) v Ljubljani
Kako najti:
http://www.sputnik.si/slo/koordinate/

Kdaj: v torek, 7. februarja 2012, predava Damjan Končnik

ob 18:30 uri  ISLANDIJA MED VULKANI IN LEDENIKI
Za vas smo pripravili aktivno potovanje po najlepših predelih Islandije, ki je s svojo unikatno naravo ena najbolj posebnih dežel Evrope. Na potovanju boste spoznali veličastne slapove, slikovite gore, mogočne ledenike, tople vrelce… Obiskali bomo geotermalno elektrarno, Kadečo dolino, razpoko Laki, veliki kanjon Evrope… Islandijo in njene poti ter skrite bisere poznamo najbolje v Sloveniji, zato vabljeni na vašo naslednjo popotniško zgodbo v našo družbo.

ob 19:15 uri POTOVANJE S TRANSIBIRSKO ŽELEZNICO
Predstavili vam bomo doživljajska potovanja po tirih transsibirske železnice od Moskve do Pekinga. Na njih vam bomo pričarali izjemno pokrajino Sibirije, centralno Mongolijo in Peking. Prikazali vam bomo tudi izjemno kulturo treh dežel, preko katere je speljana najslavnejša železnica. Potovanja organiziramo tako za posameznike, septembra 2012 pa imamo potovanje z vodnikom.

ob 20:00 uri GRENLANDIJA – TREKING PO ARKTIČNEM VRTU
Južna Grenlandija je najbolj zeleni del največjega otoka na svetu. Odpravili se bomo po pastelno zelenih pašnikih, pluli bomo po turkizno modrih fjordih, osvojili redko osvojene gora in spoznali življenje domačinov na jugu Grenlandije. Potovanje je namenjeno pravim ljubiteljem narave in raziskovalcem po duši. Odhod je že zagotovljen. Na voljo je samo še 5 mest.

Kdaj: v sredo, 15. februarja 2012, predava Uroš Ravbar
LOKACIJA: svetovna kavarna Sputnik (Tržaška cesta 128) v Ljubljani

ob 18.00 uri NAMIBIJA, BOCVANA, VIKTORIJINI SLAPOVI (18.4. - 7.5.2012) - čudovita narava, safari, prostranstva Namibije, najlepši slapovi Afrike z raftingom, puščava Namib, idealno potovanje za ljubitelje fotografije – potovanje je potrjeno (še 7 prostih mest)

ob 18.30 uri MONGOLIJA (28.7. - 18.8.2012) - Prostranstva, jahanje, stik z domačini, puščava Gobi, prava avantura – skoraj potrjeno

ob 19.15 uri AVSTRALIJA (16.9. - 13.10.2012) - tura za prave popotnike in raziskovalce (Sydney, Ayers rock, Great Barrier reef, aborigini in odkrivanje skritih zakladov Zahodne Avstralije). Obogaten program. Za številne potnike najboljše potovanje doslej. Skoraj potrjeno

ob 20.00 uri NEPAL oz. NEPAL in TIBET (oktober/prvi november 2012) – Treking po Himalaji, prelepi razgledi, park Chitwan s sloni in nosorogi, mistična pokrajina Tibeta, Peking in kitajski zid, obvezna tura za vse ljubitelje gora. Skoraj potrjeno.
Predavanja so namenjena tako osebam, ki bi potovali v te države, kot individualnim popotnikom, pa tudi vsem ostalim, ki vas zanimajo potovanja. Damjan oz. Uroš bosta na voljo za vsa vprašanja.

Vabimo vas, da si vzamete čas za sproščena popotniška večera.

Srečno!

Ekipa Ravbar Potovanja
www.facebook.com/ravbarpotovanja (Imaš rad potovanja? Pridruži se nam na Facebooku)

RAVBAR POTOVANJA - Odkrivajte svet z nami