Novice‎ > ‎

Predstavitev naše nove okrepitve vodnika Petra Eržena

objavljeno: 23. feb. 2011 08:52 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 23. feb. 2011 09:00 ]

Naši ekipi se je pridružil eden najboljših slovenskih vodnikov Peter Eržen, ki je specialist za avanturistična potovanja. Katerega smo takoj poslali tja, kjer mu je najlepše - v divjino in ravnokar vodi našo turo po Etiopiji. Z njim smo prepričani, da vam bo lepo na potovanju. Naslednja tura, ki jo bo vodil so najlepši ameriški narodni parki (23.7. - 9.8.2011) - idealna tura za vse ljubitelje narave.  

Peter Eržen

gsm: 041 323 511
e-mail:
peter_erzen@yahoo.com
 
Po izobrazbi dipl. geograf, ki lahko preživi ure in ure pred zemljevidom sveta. Najbolje se počuti v puščavah in v plemenskih področjih. Rad ima naravo in preproste ljudi. Vodenje skupin je zanj najlepši poklic. Nikoli mu ni bilo in mu ne bo rutina. Zadovoljni potniki, ki še mesece podoživljajo neverjetna potovanja pa so mu glavna nagrada. Vodil in organiziral je odprave in potovanja v Namibijo, Iran, Egiptovsko puščavo z Gilf Kebirjem, Jemen in Socotro, Indonezijski del Papue, Sulavezi... Samostojno pa je prepotoval tudi Filipine, Avstralijo, Novo Zelandijo, Fidži, Tajsko, Myanmar, Vietnam, Laos, Kambodžo, Šri lanko, Maldive, Etiopijo, Botsvano, Južno Afriko ...
V Sloveniji piše popotniške članke in organizira potopisna predavanja, ki so zaradi številnih predmetov prava etnografska poslastica. Njegova strast je fotografiranje, potapljanje in vožnja z motorjem.
Doma nima televizije, ker ima raje izkušnje iz prve roke.
 
Programi, ki jih pelje: Etiopija, Nepal in Tibet, Jemen, Nova Zelandija in Fidži, Avstralija, ZDA parki...
Petra imamo za naše najbolj zahtevne ture saj uživa v izzivih.