Novice‎ > ‎

Prvi komentarji ture ZDA parki avgust 2010

objavljeno: 30. avg. 2010 09:10 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 30. avg. 2010 09:22 ]
 
Če imaš dobrega vodiča imaš tudi dober dopust!
Uroš, ti si poskrbel za nas vse!! Vseskozi si imel veliko energije za vodenje tudi tako številne ekipe kot je bila naša. Do zadnjega si za vsakega poskrbel, odpravljal probleme in počakal, tudi če je kdo od nas  zaostajal. Take organizacije kot si jo imel ti nisem še videla in tudi drugi, ki so že potovali z drugimi agencijami te zelo hvalijo! Vem, da si mož beseda in da boš tak tudi ostal(!!), kar lahko rečem tudi v imenu ostalih ekip.
Hvala ti!!! Sonja

Ocena potovanja: odlično
Uroš, hvala še enkrat za tvoje odlično vodenje, posluh za posameznika in skupino, veliko mero potrpežljivosti, dobre volje in neizmernega optimizma v vsaki situaciji. Naj iskrice v tvojih očeh žarijo še naprej. Uroš bil si odličen!!!
Majda, Miha, Peter

Ojla,
Ocena potovanja po ameriških narodnih parkih: 10++ (če ocenjujem od 1-10)
Uroš, ti si car :-D Resno, ti si idealen vodič, imaš občutek za ljudi, znaš se pohecat, znaš delat z ljudmi, predvsem pa si človek z velikim Č-jem. Če me kdo vpraša, kakšen si ti kot vodič, mu rečem, da bi šla s tabo na turo kamorkoli in z vedenjem, da si naredil vse, kar lahko narediš (nekatere stvari pač niso v naših rokah in nanje ne moremo vplivati).
Drugače pa moram rečt, da je bil to moj najboljši dopust do sedaj in da se tako dobro, kot sem se zabavala z vami v Ameriki, nisem že nekaj let ali pa nikoli. Blo je res fenomenalno :-D
Alenka
 
Vsi potencialni interesenti za turo po ameriških narodnih parki junij 2011 (Las Vegas - San Francisco) in avgust 2011 (San Francisco - Las Vegas) nam pišite na email: uros.ravbar@gmail.com