Novice‎ > ‎

Sprostitev in regeneracija na Šri Lanki

objavljeno: 8. jan. 2015 06:24 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 8. jan. 2015 06:25 ]
PROGRAM SPROSTITVE IN REGENERACIJE 
ŠRI LANKA za samo 12 oseb preko Agencije Manager

V kolikor vas zanima program nam pošljite mail na uros.ravbar@gmail.com 

SLOVENSKO vodenje in slovenska organizacija!
Super program, ugodna cena, majhna skupina
Sveže nabrano tropsko sadje, delavnice v sproščenem tropskem okolju, lahka BIO hrana, namestitve ob morju

Januarska skupina že polno zasedena,
zbiramo prijave za mesec marec in april


Program se bo izvajal sredi marca in bo trajal cca.12 dni z možnostjo podaljšanja. Cena programa z namestitvijo, hrano, pijačo in celotnim programom bo za 12 dni cca. 1900 eur za celoten program.

Poletimo na Sri Lanko, kjer bomo uživali v najlepših plažah, kot so na bližnjih Maldivih, zelo prijetni temperaturi okoli 29 stopinj, v morju ogretem na 28 stopinj, v družbi prijaznih domačinov, v okusih sveže nabranega tropskega sadja in zelenjave, ob fantastični morski hrani, se sproščali na peščenih obalah pod palmami, kjer je obala še vedno obala in ne plaža.

Telo bomo regenerirali na naraven način, odpravljali morebitne zdravstvene težave z naravnimi energijami in tisti, ki boste želeli še z posebnimi energijskimi terapijami, vrhunskimi masažami, posebnimi energijskimi vajami, pitjem naravnih bio napitkov.Kožo bomo negovali in regenerirali z posebno informiranim bio kokosovim oljem. Telesu bomo odpravili vse energijske blokade, da bo zdrava in univerzalna energija napolnila telo.Nastanili se bomo v lepi hiši, proč od »industrijskega« turizma in 5 dni uživali v vseh naštetih dobrinah za dušo in telo.

12 dnevni program:
5 dni namestitev in program
5 dni potovanje
2 dni počitnice in sproščanje pred odhodom 

Za okroglo mizo ali s sproščeno debato na terasi, ob pitju energijskega čaja, ki se je udeležite po želji, bomo spoznali, kako uravnavamo in preprečimo stres, dobro spimo in se
počutimo odlično in uživamo v življenju. Po programu bosta očiščena vaša duša in telo, telo bo energijsko uravnano, polni boste energije, odvrgli bomo vsa bremena,pozabili na stres in počutili se
boste kot prerojeni. Program je največja nagrada, ki jo lahko podarite sebi, kajti to ste si zaslužili.

Čas je da naredite nekaj zase! 
5 dni bo še prehitro minilo in tisti, ki boste želeli boste postali pravi turisti in si ogledali najbolj zanimive predele Šri Lanke.
Tisti, ki že poznate deželo ali vam ni do potovanja, boste lahko ostali v osnovni namestitvi na programu regeneracije, imeli dnevne izlete in uživali na peščenih plažah.

Primer 5-dnevnega potovanja po otoku:

1. dan
Namestitev - PINAWELA – DAMBULLA (zajtrk, večerja)
Zelo zgoden zajtrk. Nato vožnja proti Pinaweli. Ogled slonjega zavetišča, ki je edinstveno na svetu.
Lahko jih boste opazovali med kopanjem v reki ali v vrtu, kjer skrbijo zanje, mladičke tudi hranijo. Po
končanem ogledu nadaljevanje poti proti Dambulli, kjer bo možno jahanje slonov in ogled jamskega
templja v katerem so freske, ki so stare več kot 1000 let. Iz templja je tudi izjemen pogled na okolico.
Nato namestitev in večerja na področju Dambule. Nočitev.

2. dan
DAMBULLA – SIGIRIYA – POLONNARUWA - KANDY
Zajtrk. Nato vožnja do Sigiriye in ogled znamenite levje skale. Vzpon na skalo - utrdbo in ogled svetovno znanih fresk Lepotice iz Sigirije iz 5.st. ter utrdbe na vrhu skale. Po žeji sledi vožnja v Polonnaruwo, kjer si boste ogledali Kraljevo palačo, kraljevo kopališče, hindujski tempelj Siva Devalaya, budistični tempelj z originalno streho Thuparama Vihare, tempelj - Vatadage , tempelj Hetadage , tempelj Gal Vihare , templja Lankatileke Vihare in Thivanka. Po končanem ogledu vožnja proti Kandyu. Večerja in nočitev.

3.dan
KANDY (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Nato ogled nekdanje prestolnice in najpomembnejšega svetišča na Šri Lanki v katerem hranijo budov zob (ogled templja Budovega zoba). Sledi gled tržnice, obrti batika, obrti za izdelovanje iz lesa in botaničnega vrta Peradeniya, ki je poznan po tem, da so v njem z
zasejali prva semena kavčuka v Aziji, ki so ga prinesli iz južne Amerike. V njem je tudi drevo, ki ga je zasadil Tito, ko je bila
konferenca neuvrščenih v Colombu, ob tem pa je še na stotine različnih tropskih in subtropskih rastlin. Čas za nakupe. Povratek v hotel, večerja in nato ogled folklornih plesov. Nočitev.

4. dan
KANDY - NUWARA ELIYA - ELLE (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Po zajtrku odhod proti Nuwara Eliji, ki leži 1.800 m nad gladino morja. Vožnja po prečudovitih predelih poraščenih s plantažami čajev. Med vožnjo postanek na plantaži čaja za pokušino in ogled proizvodnje čajev. Prihod v Nuwara Elijo, v mestece, ki so ga zgradili Angleži za svoje letoviško mesto, z ugodno klimo in čudovitimi igrišči za golf. Nato vožnja z vlakom do kraja Elle. Po prihodu se sprehodite na Malega Adama, kjer se odpre čudovit pogled v dolino skozi Ellino vrzel… Na področju Tisamarane večerja in nočitev.

5. dan 
ELLE – MIRISA – Namestitev
Zajtrk. Po zajtrku spust proti Yale parku, ki je največji narodni park na Šrilanki. Safari z džipi po parku, kjer z malo sreče lahko vidite slone, krokodile, več kot 130 vrst ptic in morda celo leoparda. Nato nadaljevanje poti do južne obale, kjer običajno ribiči na svoj plen čakajo na visokih kolih. Na voljo bo tudi čas za kopanje v Mirisi. Popoldan povratek v Guest house v Akuralo.
Po potepanju se bomo vrnili nazaj v »matično« postojanko in po željah posameznikov počivali ali pa nadaljevali s programom do odhoda.

Udeležba na programu je neobvezna in se je vsak udeleži po svojih željah.

V januarju bomo osebno preverili še nekaj krajev in nekaj hiš, ki se nam zdijo iz predhodnih
potovanj in bivanj najbolj primerne in jih pripravili za vaš prihod.

Točen program s cenami vam bomo posredovali konec januarja 2015.
O točnem datumu vas še obvestimo, predviden odhod je v mesecu marcu 2015
Sprejemamo informativne prijave. Organiziran bo tudi informativni sestanek, kjer bo točno predstavljen program.

Odgovorni organizator potovanja je Agencija Manager d.o.o. Velenje, ki vsako leto organizira številna
potovanja po celem svetu. Agencija Manager je licenčni organizator z najvišjo bonitetno oceno.
Programsko bo potovanje vodila Vlasta Aljaž, vodja turistične poslovalnice, programski del regeneracije
za dušo in telo pa bo vodil Boštjan Aljaž.

V marcu imamo predviden tudi ekskluziven program*****, ki pa se bo izvajal v lux villi na eni najlepših plaž na jugu Šri Lanke, blizu kraja Tangalle. Imenujejo jo Vila Heaven. Vila ima samo 4 spalnice, zato lahko sprejme maksimalno 8 oseb, ki bodo deležne vrhunskega udobja za dušo in telo. Poleg možnega zgoraj opisanega programa bodo vsi nastanjeni deležni se individualnih tretmajev za regeneracijo telesa in osebnega svetovanja za zdravo življenje. S posebno theta tehniko bomo
individualno in skupinsko odpravljali podzavestne vzorce, strahove, zamere, ipd ter se naučili zelo globoke theta meditacije. Seveda vse po vaših željah in potrebah. Lahko pa boste samo uživali v soncu, morju, sveži morski hrani in se individualno dogovarjali za aktivnosti. 12 dnevni program je okvirno ocenjen na cca. 3500 EUR na osebo, all inklusive (namestitev, hrana,
pijača, regeneracijski program,…)