Novice‎ > ‎

Velikonočni popust za julijsko potovanje po Venezueli

objavljeno: 22. apr. 2011 07:00 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 22. apr. 2011 07:50 ]
Najprej vsem iskreno voščimo VELIKONOČNE PRAZNIKE.

Ob tej priložnosti lahko izkoristite popust v višini 50 EUR za dve naši potovanji, ki bosta izvedeni v poletnih mesecih:

Venezuela (23.7. – 13.8.2011). Glede naravnih lepot jo uvrščamo med najlepše tri države sveta. Po skoraj mesec in pol dolgem odkrivanju vseh skritih biserov Venezuele smo za vas pripravili poseben 15 dnevni program. Predeli kjer boste potovali so varni. Domačini pravijo, da ima nekaj kar nima nihče drug: Gran Sabano s svojimi unikatnimi tepuji (posebne mizaste gore; iz vrha enega tepuja pada najvišji slap sveta - slap Angel) in arhipelag karibskih otokov s svojimi čudovitimi peščenimi plažami in turkiznim morjem Los Roques (raj za kopanje, snorklanje in potapljanje). Dodajte še Los Llanos – odprto savano, ki je eden najboljših predelov na svetu za opazovanje živali in ga imenujejo kar »Serengeti« Južne Amerike. Potovanje je idealna kombinacija aktivnega dopusta z oddihom na rajskih plažah Karibov.
 
Fotogalerija Venezuela (23.7. - 6.8.)

 
Aktivna Islandija (24.6. - 2.7.2011). Za vas smo pripravili 9 dnevno aktivno potovanje po najlepših predelih Islandije. Spoznali boste izjemne slapove, Aldeyjarfoss, Dettifoss, Hafragillsfoss, da jih omenimo samo nekaj. Raziskali boste področje Myvatn, kjer je zbrana največja paleta geoloških fenomenov. Hodili boste ob evropskem Velikem kanjonu. Občudovali boste najbolj slikovite gore Islandije in se kopali v termalnih vrelcih in topli reki. Ob čereh boste iskali njorke in morda doživljali čarobne sončne zahode ob polnočnem soncu. Program je aktiven, kar pomeni, da boste tudi peš spoznavali Islandijo, dnevne hoje bo do 4 ure na dan. Program je pisan na kožo predvsem ljubiteljem neokrnjene narave.
 
Popust velja za prijave do 7. maja 2011. Prijave sprejemamo na uros.ravbar@gmail.com

Veliko popotniških užitkov in lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Ravbar Potovanja.