Novice‎ > ‎

Vtisi iz popotniškega piknika, nagrajenci, slike

objavljeno: 26. maj 2014 23:18 avtor: Ravbar org   [ posodobljeno 26. maj 2014 23:24 ]
Za nami je naš popotniški piknik.

Zbralo se nas je skoraj 100 popotnikov iz vseh koncev Slovenije in naše druženje je lepo uspelo. Z vremenom smo imeli srečo, tako da je bilo prijetno na pohodu na Sveto Ano, med veslanjem po Ljubljanici, športno zabavnimi igrami in številnimi potopisnimi predavanji. 

Zmagovalec popotniškega kviza je postal Marko Mohorčič, ki je dobil prvo nagrado darilni bon za 300 eur za Ravbar Potovanja. Podelili smo še nekaj drugih nagrad (knjiga Z avtom okoli sveta, knjige o Grenlandiji, majice …) za drugouvrščenega Rok Brceta, tretjo Natašo Kušar in tri, ki so si delili četrto mesto: Rok Kržišnik, Sergeja Dobravc in Maja Kozamernik.

Med vsemi oddanimi anketami smo izžrebali nagrajenca Jožefa Kolbla, kateremu bomo poslali po pošti nagrado knjigo Z avtom okoli sveta.

Zmagovalec za najboljšo popotniško fotografijo pa je postal Samo Komel, ki si je prislužil darilni bon za 50 eur za fotografske storitve podjetja Fotoformat.  

Na pikniku smo izmenjali številne izkušnje iz potovanj in se družili v prijetnem naravnem okolju. Vsem udeležencem se lepo zahvaljujemo za udeležbo, preostale pa vas že zdaj vabimo na se nam pridružite na našem naslednjem pikniku. 

P.s. Kot organizatorji smo zelo veseli takih komentarjev:
Spoštovani Uroš.
V veliko veselje nam je bilo z družino preživeti čudovit nedeljski dan. Hvala za lep dan.
S.

Spodaj še nekaj fotografij iz piknika

























Se vidimo na naslednjem pikniku.
Srečno!