Potovanja‎ > ‎

Avstralija in Oceanija

  • Avstralija, 21 oz. 28 dni (8.9. - 5.10.2019 in 12.9. - 9.10.2020) - Sydney, Ayers rock, Great Barrier reef, Darwin, stik z aborigini in odkrivanje skritih zakladov Zahodne Avstralije (čudovita narava številnih narodnih parkov - raj za raziskovalce po duši), pa kiti, mante, delfini in sanjske plaže. Za številne naše potnike najboljše potovanje doslej.
  • Nova Zelandija, 19 oz. 17 dni (15.2. - 4.3.2020) - tura za ljubitelje narave in fotografije (hribi, ledeniki, geotermalni vrelci in gejzirji, narodni park Tongariro s prizori iz Gospodarja prstanov in skriti biser Abel Tasman), vulkani, deževni gozd, kiti, delfini, Maori, odkrivanje posebnega Milford Sounda. Možnost podaljšanja na rajski Fidži.
  • Tahiti (Francoska Polinezija), 13 dni (19. - 31.10.2019 oz. kadarkoli za indiv. potnike) - pod to besedo si predstavljamo raj na zemlji. Raj dejansko obstaja in tudi nevarnost, da sploh ne boste hoteli več domov (odkrivanje lepot štirih otokov: od Mooreje, sanjske lagune Bora Bore, atola Rangiroja z Modro laguno do otoka Tahiti).
  • Fidži, od 10 dni naprej (kadarkoli za indiv. potnike) - odkrivanje najlepših predelov Mamamucas in Yasawas (kjer so snemali Brodolomca in Vrnitev v modro laguno); možnost v kombinaciji z Novo Zelandijo. Lahko pa vam organiziramo tudi ekskluzivno križarjenje Tui Tai.
  • Cookovi otoki, od 10 dni naprej (kadarkoli za indiv. potnike) - če si želite več miru (kot ga ponuja Tahiti) in stika z naravo sta otoka Rarotonga in Aitutaki prava izbira za vas. Sploh Aitutaki ima eno najlepših lagun sveta.