Potovanja‎ > ‎Azija‎ > ‎

Tajska

Vrhunci Tajske  
 • Termin: 11. - 25.11.2018 oz. 10. - 24.11.2019 oz. kadarkoli za individualne potnike oz. zaključene skupine 
 • Trajanje potovanja: 15 dni (oz. 11 dni skrajšan program)  
 • Skupina: min. 10 - maks. 20 oseb 
 • Cena: 1.207 eur/osebo pri polni skupini + let. karta ca 500 eur  
 • Info: Uroš Ravbar 
 • Gsm: 031-684 651 
 • E-mail: uros.ravbar@gmail.com
 • Web: www.ravbar.org
 • www.facebook.com/ravbarpotovanjaLahko vam pripravimo individualno potovanje. 
Tajska je idealna destinacija za družine.


Od glavnih znamenitosti Bangkoka (palače, plavajoča tržnica ...) do narodnega parka Erawan, mosta na reki Kwai in čudovite narave Kanchanaburija, odkrivanja starodavne prestolnice Ayutthaye (Unesco), pa druženja s sloni, slikanja s tigrom, stika s plemeni, tečaja tajske kuhinje in eksotične tržnice v Chiang Maiju in za konec tridnevno uživanje na otoku Koh Samet z lepimi peščenimi plažami, tajskimi masažami ...

PROGRAM PO DNEVIH
H - spanje v skrbno izbranih hotelih 3 zvezdic 
H* - 2x spanje v Jungle Raft hotelu (poseben nagrajen EKO hotel)
R – spanje v resortu na otoku Koh Samet (deluxe room)
Vključeno Z – zajtrk, K – kosilo, V – večerja

1. dan, 11.11. LET PROTI BANGKOKU (obroki na letalu)

2. dan, 12.11. BANGKOK
Predviden je popoldanski prihod. Sledi transfer do hotela in namestitev. Potem pa odkrivanje znamenite ulice Khao San, ki je prava paša za oči in kjer se boste spoznali z lokalno kulinariko, možnost prvih masaž stopal  ... Spanje Bangkok, H

3. dan, 13.11. BANGKOK 
Ogled glavnih znamenitosti mesta – najprej si ogledamo Wat Trimitr s kar 5,5 tonskim zlatim Budo, potem ogromen tempelj Wat Po ter tempelj White Marble, ki je lep primer tajske arhitekture. Sledi fascinantna palača Grand Palace, ki so jo uporabljali kralji in kjer vas bo lahko očaral poseben smaragdni Buda. Za konec pa sledi še zelo lep tempelj Arun, ki leži ob reki Chao Phraya. Mesto imenujejo tudi vzhodne Benetke in sami se boste prepričali, kako izgleda raziskovanje številnih vodnih kanalom. Spanje Bangkok (H, Z)
 
4. dan, 14.11. BANGKOK – plavajoča tržnica – KANCHANABURI  
Najprej obiščemo eno najbolj unikatnih atrakcij Tajske – tržnico Maeklong Railway, skozi katero vozi vlak, potem pa si pogledamo še plavajočo tržnico, kjer domačini na majhnih čolnih prodajajo od zelenjave do sadja. Sledi vožnja do parka Erawan, kjer boste uživali v lepi naravi (slapovi in tolmuni). Potem pa vas po reki zapeljejo do vaše posebne nastanitve - spanje na nagrajeni eko nastanitvi na posebnih splavih na reki. (H*, Z)

5. dan, 15.11. ODKRIVANJE LEPE NARAVE
Prost dan sredi lepe narave, ki ga boste lahko namenili za odkrivanje džungle (živali), kajakiranje, zip line...  Spanje na nagrajeni eko nastanitvi na splavih na reki. (H*, Z, V) 

6. dan, 16.11. AYUTTHAYA – spalnik v CHIANG MAI
Zjutraj si najprej pogledamo znameniti most, kjer so posneli film Most na reki Kwai. Sledi vožnja do Ayutthaye (nekdanje tajske prestolnice - Unesco). Pogledamo si zanimiv aktiven tempelj Wat Mongkhon, kamor hodijo častit Budo, potem pa še tempelj Mahathat s posebno Budovo glavo med koreninami drevesa. Zvečer se iz Ayutthaye z vlakom spalnikom odpeljemo do Chiang Mai-ja. (Z)

7. dan, 17.11. CHIANG MAI z okolico
Zjutraj po prihodu v Chiang Mai se bomo naprej zapeljali do posebnega slonjega kampa, kjer sloni igrajo nogomet, slikajo ...Potem boste poskusili rafting na bambusu po reki Mae Tang ter obiskali vas, kjer živijo okoliška plemena in tudi posebno vas dolgovratk. Za konec dneva pa vas čaka še opcijsko druženje z tigri – obisk Tiger Kingdom, kjer se boste lahko slikali z ogromnim tigrom. Spanje Chiang Mai (H, Z, K)

8. dan, 18.11. CHIANG MAI z okolico
Dopoldan se bomo udeležili tečaja tajske kuhinje, kjer boste na koncu okušali vse pripravljene jedi. Potem  si pogledamo zanimiv živalski vrt in se povzpnemo do svetega templja Doi Suthep z lepim pogledom. Ob vrnitvi v Chang mai pa obiščemo zelo zanimivo večerno tržnico, kjer se seznanimo z eksotičnim sadjem in jedmi. Spanje Chiang Mai (H, Z, K)

9. dan, 19.11. CHIANG MAI z okolico
Dopoldan bo čas za dodatno odkrivanje (lahko se gre do zlatega templja Doi Kham, ki ga imenujejo tudi Golden temple ali do parka orhidej in metuljev ali do kačje farme ali do bližnje vasi Bo Sang, ki slovi po dežnikih ...). Spanje Chiang Mai (H, Z)

10. dan, 20.11. Chiang Mai – Bangkok – otok KOH SAMET
Jutranji let Chiang Mai – Bangkok in transfer do otoka Koh Samet za vaš dopust. Spanje v resortu – deluxe room (R, Z)

11. – 13. dan, 21. – 23.11. otok KOH SAMET
Pred vami so trije dnevi uživanja na otočku, ki slovi po lepih peščenih plažah. Na vas čaka zaslužen dopust in uživanje v topli vodi, tajskih masažah, snorkljanju ... ali v aktivnostih resorta. Spanje Koh Samet v resortu – deluxe room (R, Z)

14. dan, 24.11. Koh Samet – Bangkok – let proti domu
Dopoldan prosto za uživanje, sledi transfer do letališča Bangkok in let proti domu. (Z)

15. dan, 25.11. Prihod domov 

Cena: cena paketa 1.207 eur/osebo pri 20 potnikih + cena mednarodne let. karte ca 500 eur/os 

Cena paketa vključuje:
 • Spanje v dvoposteljnih sobah – nočitev z zajtrkom v skrbno izbranih hotelih ranga 3 zvezdic, Kanchanaburi – 2x spanje v River Kwai Jungle Raft hotelu (poseben nagrajen EKO hotel sredi lepe narave – posebna izkušnja),na otoku Koh Samet 4x spanje v resortu v deluxe room,
 • Notranji let Chiang Mai – Bangkok z taksami,
 • Vse transferje po programu,
 • Privatno klimatizirano vozilo za našo skupino, 
 • Nočni spalnik Ayutthaya – Chiang Mai,
 • Lokalnega vodnika na vseh turah,
 • Vstopnine v Bangkoku (Wat Trimir, Marble Temple, Grand Palace, Wat Arun, vožnjo s ladjico ...),
 • Izlet do tržnice Maeklong Railway, plavajoče tržnice, parka Erawan in mostu na reki Kwai,
 • Vstopnine v Ayutthaji (tempelj Mongkhon in Mahathat),
 • Vstopnine v Chiang Maiju in okolici 7. in 8. dan in dodatno kosilo (slonji kamp, rafting na bambusu, vas dolgovratk,  tempelj Doi Suthep, ogled živalskega parka ...), razen Tiger Kingdom
 • Tečaj tajske kuhinje v Chiang Maiju s kosilom,
 • Dodatno večerjo v River Kwai Jugle raft hotelu,
 • Kvalitetnega slovenskega vodnika z licenco GZS,
 • Organizacijo (sodelujemo z preizkušeno kvalitetno lokalno agencijo).
V ceni ni le: opcijske aktivnosti 9. dan dopoldan ter tigri (Chiang Mai), ostala hrana in osebni stroški, napitnine, prevoz do letališča Zagreb (se lahko organizira).

Dodatno vam lahko uredimo Coris asistenco in zavarovanje rizika odpovedi. 

Uradni organizator potovanja je agencija Manager iz Velenja. Ponudba je narejena pri menjalnem tečaju 1$=0,82 eur na dan 17.1.2018. V kolikor se spremeni tečaj si pridržujejo pravico do spremembe cene. 

Za individualne potnike oz. zaključene skupine lahko organiziramo tudi drugačen zaključek od 10. - 15. dneva (9. dan zvečer je let Chiang Mai - Phuket)

10. dan, PHUKET
Prost dan na otoku Phuket, ki slovi po lepih peščenih plažah in številnih aktivnostih oz. uživanje v aktivnostih vašega hotela. Spanje Phuket (Z)

11. dan, IZLET AO PHANH NARODNI PARK
Svetujemo opcijski izlet v narodni park Ao Phang na in posebnega zaliva Phang Nga (kraška pokrajina), pa otok James Bonda (kjer so snemali film) – odkrivanje s kajaki (ali čolnom). Lahko pa cel dan samo uživate na plaži. Vrnitev v Phuket (Z)

12. dan, OTOK KO PHI PHI 
Premik na otok Ko Phi Phi, ki je biser Tajske za popotnike po duši in kjer se veliko dogaja. Lahko boste uživali na peščeni plaži Long Beach (prosto za masaže, igranje odbojke na mivki ...). Spanje Ko Phi Phi (Z)

13. dan, OTOK KO PHI PHI in lepa okolica
Dopoldanski izlet na otok Ko Phi Phi Le (kjer boste odkrivali znamenito plažo Maya, kjer so snemali film Plaža z Leonardom di Caprijem). Popoldan pa se lahko gre na razgledno točko na otoku Ko Phi Phi ali pa samo uživanje na peščeni plaži in številnih aktivnostih. Spanje Ko Phi Phi (Z)

14. dan, OTOK KO PHI PHI in lepa okolica
Dopoldan izlet na otok Bamboo (snorklanje, kopanje na lepi peščeni plaži...). Popoldan pa vrnitev v Phuket in vožnja na letališče za mednarodni let proti domu. 

15. dan, PRIHOD DOMOV 

Info in prijave: Uroš Ravbar, gsm: 031–684 651, email: uros.ravbar@gmail.com, www.ravbar.org 

Greste v naši organizaciji na Tajsko?

Prijavnica se nahaja spodaj (kliknite na puščico na desni strani). 
Izpolnjeno se pošlje na naslov: Agencija Manager d.o.o., Šaleška cesta 20, 3320 Velenje  oz. se jo pošlje na email: uros.ravbar@gmail.com 

RAVBAR POTOVANJA - Odkrivajte svet z nami 
ĉ
Ravbar org,
16. sep. 2018 08:19