Potovanja‎ > ‎

Evropa

  • Svalbard s polarnimi medvedi, 9 dni (kadarkoli v juniju, juliju in avgustu za indiv. potnike) - križarjenje po čudovitem Svalbardu s številnimi gorami, ledeniki in fjordi, do spoznavanja in opazovanja edinstvenih živalskih vrst (polarni medvedi, mroži, polarne lisice, tjulni, jeleni, številne ptice ...). Na vas čaka posebno arktično doživetje in odkrivanje divje pokrajine. Idealno potovanje za ljubitelje narave. 
  • Križarjenje Svalbard, Grenlandija in Islandija, 17 dni (30.8. - 15.9.2019) - na vas čaka odkrivanje mističnega Svalbarda (fjordi in ledeniki ter iskanje polarnega medveda), Grenlandije z največjim narodnim parkom sveta Northeast Greenland, kjer boste pluli po eni najbolj spektakularnih pokrajin sveta in uživali ob pogledu na fjorde, ledenike in zalive. Uživali boste v pravi divjini, ki bo navdušila vsakega fotografa po duši. Vmes pa vas čakajo še kiti, delfini ter fotogenične ledene gore in za konec Reykjavik, glavno mesto Islandije.
  • Križarjenje norveški fjordi in Svalbard, 17 dni (29.5. - 14.6.2019) - posebno križarjenje po severnem Atlantiku. Odkrivanje najlepših norveških fjordov (Geiranger, Trollfjord …) in posebnih Lofotskih otokih ter spoznavanje mistično lepega Svalbarda, kjer boste uživali v nedotaknjeni naravi in iskali polarne medvede.