Potovanja‎ > ‎

Evropa

  • Škotska, 9 dni (24.4. - 2.5. in 18. - 26.7.2018) - odkrivanje najlepših predelov Škotske: otoki Skye, Harris in Lewis, lepe osamljene plaže, tiha jezera in dominantne gore, odkrivanje Loch Nessa, pa čudoviti gradovi in eno od najživahnejših mest v Evropi – Edinburg.  
  • Islandija, 12 dni (19. - 30.7.2018) - Treking po najlepših poteh Islandije, spektakularna pokrajina, vulkani, ledeniki, če nimate denarja za pot na luno ne zamudite odlične alternative ture po Islandiji.
  • Irska in Severna Irska10 dni (24.7. - 2.8.2018) - odkrivanje smaragdnega otoka, živahna mesta s pubi (plesi in glasba), lepa irska pokrajina, narodni parki, Aranski otoki, visoke čeri, izjemne bazaltne formacije ter Belfast in Dublin. Vse skupaj bo prepleteno z miti in legendami. Želite doživeti prave irske plese in pesmi (Riverdance)?
  • Svalbard s polarnimi medvedi, 9 dni (kadarkoli v juniju, juliju in avgustu za indiv. potnike) - križarjenje po čudovitem Svalbardu s številnimi gorami, ledeniki in fjordi, do spoznavanja in opazovanja edinstvenih živalskih vrst (polarni medvedi, mroži, polarne lisice, tjulni, jeleni, številne ptice ...). Na vas čaka posebno arktično doživetje in odkrivanje divje pokrajine. Idealno potovanje za ljubitelje narave.  
  • Križarjenje Svalbard, Grenlandija in Islandija, 16 dni (1. - 16.9.2018) - na vas čaka odkrivanje mističnega Svalbarda (fjordi in ledeniki ter iskanje polarnega medveda), Grenlandije z največjim narodnim parkom sveta Northeast Greenland, kjer boste pluli po eni najbolj spektakularnih pokrajin sveta in uživali ob pogledu na fjorde, ledenike in zalive. Uživali boste v pravi divjini, ki bo navdušila vsakega fotografa po duši. Vmes pa vas čakajo še kiti, delfini ter fotogenične ledene gore in za konec Reykjavik, glavno mesto Islandije.
  • Križarjenje norveški fjordi in Svalbard, 17 dni (29.5. - 14.6.2018) - posebno križarjenje po severnem Atlantiku. Odkrivanje najlepših norveških fjordov (Geiranger, Trollfjord …) in posebnih Lofotskih otokih ter spoznavanje mistično lepega Svalbarda, kjer boste uživali v nedotaknjeni naravi in iskali polarne medvede.  
  • Grenlandija, 12 dni (23.7. - 3.8.2018) - turkizno modri fjordi, pastelno zeleni pašniki, slikovite ledne gore, globoki fjordi in celinski led magične Grenlandije. Idealno potovanje za vse ljubitelje narave in fotografije.