POTOPISNO PREDAVANJE Jureta Podobnika "Najlepši NARODNI PARKI ZDA in KANADE"

Potopisno predavanje – Najlepši NARODNI PARKI ZDA in KANADE – Jureta Podobnika

Termin: četrtek 16. januar 2020 ob 19.00 uri v Vetrinjskem dvoru (1. nadstropje, večnamenska dvorana), Vetrinjska ulica 30, Maribor - v organizaciji društva popotnikov Vagant 

Aktivno odkrivanje najlepših parkov sveta, ki so pravi raj za ljubitelje narave in trekingov (parki Yellowstone, Arches, Grand Canyon, Yosemite, Sequoia, Zion, Bryce canyon ...), filmska pokrajina v Monument Valleyu in fotogeničnem Antelope Canyonu ter obisk indijanskega festivala v divji Montani. Občudovanje delujočih gejzirov, vulkanske pokrajine, čudovitih slapov in največjih dreves sveta. Stik s čredami bizonov, losi, grizliji in črnimi medvedi. Odkrivanje najlepših kanadskih parkov (Banff, Yoho, Jasper ...), vožnja po panoramskih cestah: park Glacier (skriti biser Amerike) in Icefield Parkway (Lake Louise – Jasper),odkrivanje največjega kanadskega festivala (Calgary Stampede), olimpijskih mest, pa lepih smaragdnih jezer, ogromnih ledenikov, kanjonov in posebnih gora  Skalnega gorovja.  

Ne zamudite zanimivega predavanja.

Prispevek za delovanja društva Vagant: za člane, študente in dijake od 1 €, za ostale od 2 €. Za študente in dijake s plačano članarino je vstop prost.

© 2020 Ravbar potovanja | Kazalo strani| Domov

produkcija: T-media