Spremenili smo splošne pogoje za potovanja v covid časih

Spremenili smo splošne pogoje za naša potovanja v covid časih, kjer se je dodalo naslednji tekst:

DOPOLNILO ZA POTOVANJA V ČASU COVIDA

Vsi potniki, ki potujejo v času covida sprejemajo popolno odgovornost, da se zavedajo, da potujejo v nepredvidljivih covid časih, kjer se ves čas spreminjajo pravila in predpisi v državah sveta kamor potujejo in Ravbar Potovanja ne prevzemajo odgovornosti za višjo silo oz. nepredvidene covid zaplete kot so npr. pozitiven covid test potnika na potovanju in s tem odreditev obvezne karantene oz. v najhujšem primeru odreditev karantene celotne skupine skupaj s slovenskim vodnikom.

Potniki se zavedajo, da potujejo na lastno odgovornost in sprejemajo tveganja, ki so prisotna v času covida. Ravbar Potovanja bo poskrbela za 24 urno podporo v času potovanja, ampak dodatnih stroškov, ki bi nastali zaradi covid zapletov, na katere nima vpliva, ne bo pokrivala, česar se vsak potnik zaveda in s tem soglaša. Zato svetujemo vsem potnikom, da si uredijo ustrezne zavarovalne police za čas trajanja potovanja, ki pokrivajo dodatne stroške v povezavi s covidom in karanteno. Dodatno Ravbar Potovanja ne bo pokrivala dejanskih stroškov necepljenim potnikom, ki ne bodo mogli na potovanje, v primeru, da njihova destinacija spremeni vstopne pogoje (in zahteva obvezno cepljenje), ki so nastali od prijave na potovanje do odhoda.

Potniki sprejemajo in soglašajo, da Ravbar Potovanja ni odgovorna za nepredvidljive zaplete v zvezi s covidom in ne bodo terjali denarja od Ravbar Potovanj v primeru, da se zaradi covid zapletov ne izpelje program oz. če kdo od necepljenih ne bi mogel na potovanje, ker bi uvedli obvezno cepljenje.

Organizator Ravbar Potovanja bo naredil vse kar je v njegovi moči, da bo v omenjenih primerih ravnal pošteno in v dobrobit potnika ter mu vrnil celoten denar, ki ga bo dobil nazaj v primeru, da se zaradi covida ne bo dalo izpeljali celotnega programa oz. oseba ne bo mogla potovati. 

V teh covid časih je potrebno izpolnjevati dodatne formularje za vstop/izstop v večino držav sveta. Pred odhodom bodo potniki po elektronski pošti dobili navodila za izpolnjevanje formularjev. V primeru, da bi slučajno komu zavrnili vstop v tujo državo, ker ne bi upošteval poslanih navodil, Ravbar Potovanja ne krijejo stroškov, ki bi nastali zaradi tega, ampak gre tukaj izključno za odgovornost vsakega potnika.

© 2024 Ravbar potovanja | Kazalo strani| Domov

produkcija: T-media