Naše poslanstvo

NAŠA FILOZOFIJA IN POSLANSTVO je delati pošteno, odgovorno in v dobrobit naših potnikov ter matere Zemlje. Ključno nam je spoštovanje do narave in povezovanje s podobno mislečimi partnerji, da bi čim bolj zmanjšali ogljični odtis in ohranili naš čudoviti planet za prihodnje rodove.

Hkrati pa je naš fokus usmerjen v izboljševanje kvalitete, ohranjanje osebnega pristopa ter ustvarjanje harmonije med popotniki na naših skupinskih potovanjih. Kjer na potovanju prej popolni tujci med seboj, z različnimi karakterji in prepričanji, delujejo usklajeno kot ena velika srečna družina.

In tako na potovanjih nastanejo fantastične zgodbe, ki so vaše darilo, ki vam ga ne more nihče vzeti. In naša želja je, da prenesete v domače okolje to pozitivno energijo in vsa nova spoznanja, da boste pozitivno vplivali na svojo okolico.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili pri potovanjih oz. nam zaupali organizacijo vašega dopusta.

Ekipa Ravbar Potovanja (Uroš, Peter, Alex, Damjan, Dejan, Jure, Senad, Klavdij ...)

P.s. Že vrsto let razveseljujemo veliko ljudi in poskušamo narediti čimveč dobrega po svetu (npr. organizacija akcije po potresu v Nepalu z zbranih več kot 7000 eur pomoči). Tudi otroci so veseli, ko jih skupaj z našimi potniki razveselimo s kakšnimi zvezki, barvicami in pisali. 

 »Čuvajmo naš modro-zeleni planet. To je naša zibelka, tu je naš dom. Z globokim spoštovanjem stopajmo po njenem površju in naj naši koraki ostanejo neopazni. Bodimo hvaležni za njene neprecenljive darove in njeno neskončno dobroto vračajmo z ljubeznivim ter harmoničnim sobivanjem z vsemi njenimi prebivalci
Timea Varga

© 2021 Ravbar potovanja | Kazalo strani| Domov

produkcija: T-media