Naše poslanstvo

NAŠA FILOZOFIJA IN POSLANSTVO je delati pošteno, odgovorno in v dobrobit naših potnikov ter matere Zemlje. Ključno nam je spoštovanje do narave in povezovanje s podobno mislečimi partnerji, da bi čim bolj zmanjšali ogljični odtis in ohranili naš čudoviti planet za prihodnje rodove.

Hkrati pa je naš fokus usmerjen v izboljševanje kvalitete, ohranjanje osebnega pristopa ter ustvarjanje harmonije med popotniki na naših skupinskih potovanjih. Kjer na potovanju prej popolni tujci med seboj, z različnimi karakterji in prepričanji, delujejo usklajeno kot ena velika srečna družina.

Želimo skupaj z vami kreirati boljši svet!

In tako na potovanjih nastanejo fantastične zgodbe, ki so vaše darilo, ki vam ga ne more nihče vzeti. In naša želja je, da prenesete v domače okolje to pozitivno energijo in vsa nova spoznanja, da boste pozitivno vplivali na svojo okolico.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili pri potovanjih oz. nam zaupali organizacijo vašega dopusta.

Ekipa Ravbar Potovanja (Uroš, Peter, Alex, Damjan, Jure, Meri, Vid, Senad, Klavdij ...)

P.S. Že vrsto let razveseljujemo veliko ljudi in poskušamo narediti čimveč dobrega po svetu (npr. organizacija akcije po potresu v Nepalu z zbranih več kot 7000 eur pomoči, pa številne večje anonimne donacije različnim humanitarnim organizacijam oz. ljudem potrebnim pomoči). Tudi otroci po svetu so veseli, ko jih skupaj z našimi potniki razveselimo s kakšnimi zvezki, barvicami in pisali. 

Od začetka leta 2021 nevtraliziramo ogljični odtis kar koristimo letalske povezave skupaj z našimi potniki in njihovimi prostovoljnimi prispevki, ki gredo izključno za sadike dreves ter našim prispevkom. Tako smo oktobra 2021 (na Koroškem), novembra 2022 (na Krasu) in novembra 2023 (na Dolenjskem) skupaj z Zavodom za gozdove izpeljali tri akcije sajenja dreves. Skupaj se je vsako leto posadilo 1000 dreves oz. skupaj 3000 dreves. S tem bomo z veseljem nadaljevali in pomagali naravi, kjer je to potrebno. Več tukaj.

 »Čuvajmo naš modro-zeleni planet. To je naša zibelka, tu je naš dom. Z globokim spoštovanjem stopajmo po njenem površju in naj naši koraki ostanejo neopazni. Bodimo hvaležni za njene neprecenljive darove in njeno neskončno dobroto vračajmo z ljubeznivim ter harmoničnim sobivanjem z vsemi njenimi prebivalci
Timea Varga

© 2024 Ravbar potovanja | Kazalo strani| Domov

produkcija: T-media