POTOVANJA PO MERI - za zaključene družbe

Trenutno zaradi prevelikega obsega dela s skupinskimi potovanji ne sprejemamo novih individualnih povpraševanj (razen Antarktiko oz. Svalbard, ki se organizirajo precej vnaprej).

Hvala za razumevanje. 

Za zaključene družbe lahko organiziramo potovanja po vseh kontinentih sveta (če je do potovanja vsaj 3-4 mesecev ali raje še več časa, saj je to osnova za kvalitetno organizacijo).

Vsako leto organiziramo kar nekaj potovanj za zaključene skupine, kjer je celotno potovanje prilagojeno vašim željam. Z nami so že potovati številni direktorji in pomembni gospodarstveniki, zdravniki, najboljši kuharji, fotograf National Geographica, pa tudi običajni ljudje, ki želijo kvalitetno organizacijo za svoj vplačani denar.  

Glede potovanj za individualne potnike pa jih (trenutno) organiziramo na naslednje destinacije: Antarktika in Arktika: Svalbard, Grenlandija ..., ki se organizirajo tudi eno leto vnaprej.

Aktivno poznamo več kot 100 držav sveta in vam bomo lahko organizirali potovanje na številne destinacije po vaši želji. 

Glede na vaše želje vam lahko priskrbimo vse v paketu (od letalske karte, organiziramo nastanitve, prevoze in aktivnosti). Po želji vam lahko priskrbimo kvalitetnega lokalnega (ali slovenskega) vodnika in vam pripravimo potovalni načrt.

Naša prednost je, da smo te države dejansko prepotovali in vam bomo iz prve roke lahko dobro svetovali, katere stvari na potovanju se splača pogledati, hkrati pa bomo skupaj pripravili najboljšo kombinacijo vašega potovanja sestavljeno iz vaših želja in našega znanja in izkušenj.   

Zakaj nam zaupati:

  • Zaradi našega osebnega pristopa, fleksibilnosti in poštene cene.
  • Zagotovimo vam profesionalno vodenje in kvalitetno izvedbo potovanja.
  • Države kamor organiziramo potovanja dobro poznamo, zato vam tudi dobro svetujemo.
  • Po celem svetu imamo odlične partnerske agencije, ki bodo za vas dobro poskrbele.
  • Kvalitetna organizacija je na prvem mestu, kar potrjujejo dosedanje zadovoljne stranke.

Naša največja referenca so naši zadovoljni potniki. Preverite vtise potnikov, ki so že potovali z nami.

Z veseljem vam lahko pripravimo ponudbo glede na vaše želje. Prosimo, da najprej v telefonskem pogovoru preverite, če lahko sprejmemo vaše povpraševanje, saj smo majhna butična agencija.

Kontakt: Uroš Ravbar, gsm: 031 684 651 (pon. - pet. med 8.00 - 17.00 uro)
e-mail: uros.ravbar@gmail.com 

Dodatno: v kolikor vas je nekaj popotnikov (prijateljev), ki potujete skupaj in želite iti na skupinsko potovanje s slovenskim vodenjem (oz. imate želje potovati v drugem terminu oz. destinaciji kot imamo razpisano) lahko razpišemo poseben termin samo za vas in zraven dodamo še ostale naše potnike ter slovenskega vodnika, kar se je že večkrat izkazalo za dobitno kombinacijo.

Ravbar Potovanja - planer (vaših) potovanj. Vam lahko pomagamo?

© 2024 Ravbar potovanja | Kazalo strani| Domov

produkcija: T-media