Kaj je prihodnost potovanj? In kam se bo potovalo ...

Pozdravljeni

Priznam, da sem pred nekaj meseci imel odpor do lastne službe zaradi vseh stresov, omejitev in nelogičnih ukrepov … Da niti ne omenjam, da sem bil eno leto brez prihodkov. 
 
Ko se bil čisto na dnu, sem rabil nov izziv, da si napolnim energijo. Našel sem ga v sodelovanju s podjetjem Robeta, s katerimi pripravljam nove programe izletov po Sloveniji z avtodomi, ki so prihodnost, saj ti dajo popolno svobodo (ne glede na covid omejitve). Tako pripravljamo 3 dnevna potovanja v juniju in septembru po Sloveniji (kjer se bo spalo v avtodomih ali kampiralo).
 
Hkrati bom čez nekaj dni zraven pri podpisu pogodbe Tadeja Pogačarja, ki bo novi ambasador Carthago avtodomov in če želi kdo od vas v živo spremljat Tour de France se lahko tukaj prijavi. Lani sem bil prvič z očetom navijač na Tour de France in doživetje je bilo resnično spektakularno.
 
Sam sem spet postal kreativen in ustvarjalen, hkrati pa spoznavam čudovite ljudi. Dobil sem energijo, da bodo tudi naša potovanja v prihodnosti še boljša in da bom spet delal z nasmehom na ustih in strastjo.
 
Kako kaže z našimi potovanji po Evropi in svetu?

Trend je v manjših skupinah, butičnih hotelih in željo imeti čimveč stika z naravo …
Smo v procesu, ko se države dogovarjajo, kako bodo poenostavile vstopne omejitve in stvari se v številnih predelih sveta normalizirajo.

Spet se vračamo k svobodi, ki ti jo dajo potovanja. Tako da letos največ stavimo na destinacije, ki imajo lepo naravo. Pa tudi programi so temu prilagojeni.
 
PORTUGALSKA, 8 dni (22.5. – 29.5., 26.6. - 3.7., 3. - 10. 7. in 4. - 11.9.2021) - le še 3 osebe in potrdimo majski termin
Srednjeveški gradovi in romantična mesta, izredna arhitektura in Unescovi zakladi, lepa narava in mistične vasice, kjer se bo ustavil čas, pa čudovite peščene plaže. Potovanje bo po prilagojenem programu ...
 
GRUZIJA - dragulj Kavkaza,12 dni (2. - 13.6., 30.6. - 11.7., 28.7. - 8.8. in 1. - 12.9.2021) - nabiramo prijave - izboljšan program s Svanetijem (idealno tudi za individ. potovanje)
Poleg naravnih lepot Kavkaza ter dih jemajočih razgledov, navdušuje Gruzija tudi z izjemnim kulturnim in zgodovinskim bogastvom. Čudovita narava, odlična hrana in vina. Potovanje za dušo.
 
AZORI - skrivnostni otoki sredi Atlantika, 10 dni (18.6. - 27.6., 2. – 11.7. in 30.7. – 8.8. in 10. - 19.9.2021) - junijski termin je že skoraj poln
Skriti biser Evrope z nedotaknjeno pokrajino, ki nam vzame dih. Vulkanski kraterji, lavini tuneli, idilična jezera, divje plaže, eksotične rastline, kiti in delfini, slikovite vasice in dobra hrana. Vabljeni v evropske Havaje sredi Atlantika. Naš vodnik je ravno na Azorih in bo imel za nas aktualne novice iz terena.
 
ISLANDIJA, 12 dni (25.6. – 6.7., 8. - 19.7. in 29.7. - 9.8. in 9. - 20.9.2021) - junija kmalu potrjeno, konec julija - le še 2 osebi in potrdimo
Raj za ljubitelje neokrnjene narave. Veličastni slapovi, slikovite gore, mogočni ledeniki, topli vrelci in gejziri, lavina polja in lunina pokrajina z vulkanskimi kraterji. Odkrivanje fjordov in opazovanje kitov. Čaka vas neverjetna narava in mistična energija.
 
LOFOTI in Vesterålen, Senja in Tromsø, 10 dni (25.6. - 4.7., 9. – 18.7. in 30.7. – 8.8.2021) - junijski termin je že potrjen, julijski kmalu potrjeno
Divja norveška pokrajina s filmskimi prizori. Čudovite peščene plaže, trekingi z razgledi, kjer ostaneš brez besed, odkrivanje lepih fjordov, izlet do kitov in spanje v tipičnih ribiških hiškah. Vožnja po čudovitih panoramskih cestah in polnočno sonce, ki sploh ne zaide.
 
KANARSKI OTOKI - na popotniški način, 8 dni (26.6. - 3.7.2021) - kmalu potrjeno
Dramatična vulkanska pokrajina in neokrnjena narava. Vožnja po čudovitih panoramskih cestah, ob katerih ti zastane dih. Hribovita notranjost z redkimi belimi vasicami ter raziskovanje osupljivih peščenih vulkanskih plaž.
 
KOLUMBIJA – biser Južne Amerike, 15 dni (14. - 28.8.2021) - kmalu potrjeno - vodi Alex (specialist za Južno Ameriko)
Na vas čakajo: čudovita kolonialna mesta, jahanje med palmami, spanje na haciendi med plantažami kave, peščene plaže in toplo karibsko morje.
 
KOLEDAR POTOVANJ IN STANJE PRIJAV SE NAHAJA TUKAJ   
 
LEPA MISEL - Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto. Vincent van Gogh
 
Vse dobro 
 
Uroš Ravbar

© 2024 Ravbar potovanja | Kazalo strani| Domov

produkcija: T-media